Meldt u aan voor de gratis mini-bootcamp beleggen | Doorpakken ABN AMRO | ABN AMRO Doorpakken

Meld je aan voor de Mini-bootcamp beleggen

Speciaal voor iedereen die denkt: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”, organiseert ABN AMRO samen met Elfin de gratis online mini-bootcamp Beleggen voor beginners.

We gebruiken de persoonsgegevens die u invult om uw aanvraag te verwerken. Meer weten over hoe we omgaan met persoonsgegevens? U leest het in onze privacyverklaring

Praktische informatie

  • De eerste mini-bootcamp start op 12 september 20:00. Tijdens deze online sessie staat inzicht en overzicht centraal en grip krijgen op je financiën zodat je jouw doelen en dromen kunt bereiken. Dat staat centraal tijdens deze online sessie. Leer van de tips van de experts en van de andere deelnemers. Uiteraard is er ook volop ruimte om vragen te stellen.

  • Tijdens de mini-bootcamp op 26 september 20:00 bespreken we de basis van beleggen. Past het wel bij je financiële situatie? Wat zijn de risico’s en mogelijkheden en hoe en waar begin je eigenlijk?

  • We sluiten af op 4 oktober 20:00. Deze sessie is vooral interessant voor deelnemers die net gestart zijn met beleggen of willen starten. Tijdens deze sessie beantwoorden onze experts praktische vragen van de deelnemers en ben je nog niet gestart, leggen we uit wat proefbeleggen is.

Wat gebeurt er als ik een aanvraag indien?  
  We gebruiken je gegevens om contact op te nemen over de mini-bootcamp. Je ontvangt informatie, opdrachten en een link via e-mail naar de online omgeving van Elfin waar je de mini-bootcamp kan volgen.  
 
  Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Het is goed om u hiervan bewust te zijn.

Annuleren