Informatieplicht energiebesparing | ABN AMRO Doorpakken | ABN AMRO Doorpakken

Maak de informatieplicht onderdeel van uw Energiebespaarplan

Informatieplicht energiebesparing

Energiebesparingsplicht en informatieplicht

Verbruikt u jaarlijks meer dan 50.000 kWh elektriciteit en/of 25.000 m3 aardgas? Dan heeft u waarschijnlijk een energiebesparingsplicht en moet u voldoen aan de informatieplicht energiebesparing. Volgens het Activiteitenbesluit milieubeheer moet u verplichte energiebesparende maatregelen met een terugverdientijd van 5 jaar of minder treffen. Als u een Energiebespaarplan van onze partner Energiepartners afneemt, nemen zij de rapportage en registratie bij RVO graag voor u uit handen.

Informatieplicht energiebesparing

Wilt u voldoen aan de informatieplicht als onderdeel van een Energiebespaarplan?
Plan een gesprek
  • Onderdeel van ons Energiebespaarplan
  • Niet los af te nemen via ABN AMRO
  • Ga in gesprek over de mogelijkheden
usp-image

Tref besparende maatregelen

Bent u informatieplichtig? Dan helpen wij bij het vinden van energiebesparende maatregelen met een terugverdientijd van 5 jaar of minder.

usp-image

Voldoe aan wet- en regelgeving

U riskeert hoge boetes als u niet voldoet aan de informatieplicht. Onze informatieplichtrapportage en -registratie voorkomt vervelende verrassingen.

usp-image

Maak direct een afspraak

Wanneer u moet voldoen aan de informatieplicht, dan maakt u via onze partner gemakkelijk een afspraak voor registratie van de informatieplicht.

Hoe werkt het?

1

Vraag een Energiebespaarplan aan

Als u een Energiebespaarplan via onze partner Energiepartners afneemt, helpen zij u graag met voldoen aan de informatieplicht energiebesparing.

2

Ga in gesprek met partner Energiepartners

Na het aanvragen van een Energiebespaarplan, bespreekt u hoe u voldoet aan de informatieplicht. Hierna ontvangt u een offerte.

3

Registratie bij het e-Loket van RVO

Energiepartners stelt de rapportage op als onderdeel van uw Energiebespaarplan. U ontvangt vervolgens een overzicht van erkende maatregelen voor energiebesparing.

Voldoen aan de informatieplicht als onderdeel van een Energiebespaarplan?

Voldoen aan de informatieplicht als onderdeel van een Energiebespaarplan?

Onze duurzaamheidspartner Energiepartners neemt graag alles voor u uit handen. Plan een gesprek en omtdek de mogelijkheden.

Een samenwerking met Energiepartners

Zowel de informatieplicht als het Energiebespaarplan zijn commerciële samenwerkingen tussen ABN AMRO en externe partner Energiepartners. Het doel van de samenwerking is bedrijven helpen te voldoen aan de informatieplicht voor energiebesparing en hen te helpen met verduurzamen. Gebruikmaken van de diensten van Energiepartners is vrijwillig. ABN AMRO brengt u alleen in contact met Energiepartners en is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de diensten van Energiepartners.