Grijp wereldwijd kansen vanachter uw eigen bureau

Opportunity Network

Gemakkelijk uw netwerk uitbreiden

Maak snel contact met beslissers over de hele wereld. Met meer dan 45.000 geverifieerde leden met minimaal € 2,5 miljoen omzet, is dit de plek waar u kansen en investeringen kunt neerleggen en ophalen.

Opportunity Network

Benieuwd of ons uitgebreide netwerk iets voor uw bedrijf is?
Kosteloos uitproberen
  • Vergroot uw internationale netwerk
  • Toegang tot 45.000+ besluitvormers
  • Exclusief voor klanten van ABN AMRO

Vind nieuwe afzetmarkten

Via het platform biedt u uw eigen services en producten gemakkelijk aan en zoekt u naar proposities waar u behoefte aan heeft.

Verbind met besluitvormers

Krijg toegang tot meer dan 45.000 vooraf gescreende CEO's en besluitvormers. Zo weet u zeker dat alle partners betrouwbaar zijn.

Snel investeringen ophalen

Via het Network kunt u kopen, verkopen, kapitaal/investeringen ophalen of zelf doen. Met behulp van uw accountmanager zoekt u naar waar de kansen liggen.

Dagelijks nieuwe zakelijke mogelijkheden

Ontdek handels- en investeringsmogelijkheden

Opportunity Network geeft u directe toegang tot kopers, distributeurs en partners voor joint ventures.

Kom in contact met bestuurders en investeerders

Ontdek nieuwe deals, bekijk relevante mogelijkheden en maak direct contact. In een netwerk van meer dan 45.000 gekwalificeerde CEO's en investeerders in meer dan 130 landen.

Eenvoudige dealmatching

Het platform biedt plaats aan duizenden UHNWI's, VC's en PE's. Opportunity Network's technologie verbindt de juiste tegenhangers.

30 dagen kosteloos netwerken
  • Direct inkopen, verkopen, kapitaal ophalen of investeren
  • Lokale business insights opdoen
  • Lidmaatschap begint na 30 dagen proeftijd
  • Exclusief voor ABN AMRO-klanten met meer dan € 2,5 miljoen omzet

Wat andere ondernemers zeggen

"Wij hadden binnen 72 uur nadat we lid waren geworden van Opportunity Network een connectie met de heer Garcia van Incargo. Sindsdien gebruiken we hun services voor de aflevering van kleine zendingen naar Spanje. Ze hebben ook al zendingen bij ons geboekt, van Nederland naar Spanje en deze samenwerking duurt tot op de dag van vandaag voort."

Ludwig Segers - CEO Segers International TransportLudwig Segers CEO Segers International Transport

"Wij zijn heel actief op diverse continenten. Dankzij Opportunity Network kunnen we direct contact leggen met beslissers in organisaties in andere landen. Na publicatie van onze businessdeal op het platform, kregen we binnen 24 uur een connectieverzoek van een partij waarmee we nu in gesprek zijn voor langetermijnsamenwerking."

Thorwald Nienhuis - CEO Brockmeyer Job MarketingThorwald Nienhuis CEO Brockmeyer Job Marketing

Disclaimer

Ieder lid krijgt toegang tot een Nederlands sprekende accountmanager die u helpt om het maximale uit Opportunity Network te halen. Na het welkomstgesprek gaat u samen ontdekken waar uw kansen liggen.Opportunity Network is een externe partner van ABN AMRO. Dit platform wordt aangeboden door Opportunity Network. Gebruikmaken van de diensten van Opportunity Network is geheel vrijwillig. ABN AMRO brengt u alleen in contact met Opportunity Network. ABN AMRO is geen partij bij de overeenkomst die u in het kader van de dienstverlening met Opportunity Network aangaat, noch is ABN AMRO op enigerlei wijze verantwoordelijk of aansprakelijk voor de inhoud van het platform of de dienstverlening van Opportunity Network. Voor vragen over dit platform kunt u bij Opportunity Network terecht.