Opportunity Network

Grijp wereldwijd kansen vanachter uw eigen bureau

Maak snel contact met beslissers over de hele wereld. Met meer dan 45.000 geverifieerde leden met minimaal € 2,5 miljoen omzet, is dit de plek waar u kansen en investeringen kunt neerleggen en ophalen.

Vind nieuwe afzetmarkten

Via het platform biedt u uw eigen services en producten gemakkelijk aan en zoekt u naar proposities waar u behoefte aan heeft.

Verbind met besluitvormers

Krijg toegang tot meer dan 45.000 CEO's en besluitvormers. Iedereen wordt vooraf gescreend om ervoor te zorgen dat u alleen in contact komt met betrouwbare zakenpartners.

Kapitaal of investeringen ophalen

Via het Network kunt u kopen, verkopen, kapitaal/investeringen ophalen of zelf doen. Met behulp van uw accountmanager zoekt u naar waar de kansen liggen.

Dagelijks nieuwe zakelijke mogelijkheden

Ontdek handels- en investeringsmogelijkheden

Opportunity Network geeft u directe toegang tot kopers, distributeurs en partners voor joint ventures.

Kom in contact met bestuurders en investeerders

Ontdek nieuwe deals, bekijk relevante mogelijkheden en maak direct contact. In een netwerk van meer dan 45.000 gekwalificeerde CEO's en investeerders in meer dan 130 landen.

Eenvoudige dealmatching

Het platform biedt plaats aan duizenden UHNWI's, VC's en PE's. Opportunity Network's technologie verbindt de juiste tegenhangers.

Wat krijg ik?

Anoniem vraag en aanbod

Uw vraag en aanbod wordt anoniem op het platform geplaatst. Uw contactgegevens worden alleen gedeeld als een connectie maakt met een ander lid.

Transparante kosten

Leden van Opportunity Network betalen alleen het lidmaatschap om toegang te krijgen tot het netwerk. Opportunity Network vraagt geen provisie of brengt ook geen andere kosten in rekening.

U behoudt de controle

U krijgt 30 dagen gratis toegang tot Opportunity Network. Tijdens uw proeftijd kunt u zelf bepalen of u doorgaat met uw lidmaatschap door dit eenvoudig aan te geven in uw profiel. Bent u tevreden, dan kunt u voor € 2.000 per jaar lid blijven.

30 dagen kosteloos netwerken
  • Direct inkopen, verkopen, kapitaal ophalen of investeren

  • Lokale business insights opdoen

  • Lidmaatschap begint na 30 dagen proeftijd

  • Exclusief voor ABN AMRO-klanten met meer dan € 2,5 miljoen omzet

30 dagen kosteloos netwerken
Wat andere ondernemers zeggen
"Wij hadden binnen 72 uur nadat we lid waren geworden van Opportunity Network een connectie met de heer Garcia van Incargo. Sindsdien gebruiken we hun services voor de aflevering van kleine zendingen naar Spanje. Ze hebben ook al zendingen bij ons geboekt, van Nederland naar Spanje en deze samenwerking duurt tot op de dag van vandaag voort."
Ludwig Segers – CEO Segers International Transport
Default testimonial image
Ludwig Segers –CEO Segers International Transport
"Wij zijn heel actief op diverse continenten. Dankzij Opportunity Network kunnen we direct contact leggen met beslissers in organisaties in andere landen. Na publicatie van onze businessdeal op het platform, kregen we binnen 24 uur een connectieverzoek van een partij waarmee we nu in gesprek zijn voor langetermijnsamenwerking."
Thorwald Nienhuis – CEO Brockmeyer Job Marketing
Default testimonial image
Thorwald Nienhuis –CEO Brockmeyer Job Marketing
Disclaimer

Ieder lid krijgt toegang tot een Nederlands sprekende accountmanager die u helpt om het maximale uit Opportunity Network te halen. Na het welkomstgesprek gaat u samen ontdekken waar uw kansen liggen.Opportunity Network is een externe partner van ABN AMRO. Dit platform wordt aangeboden door Opportunity Network. Gebruikmaken van de diensten van Opportunity Network is geheel vrijwillig. ABN AMRO brengt u alleen in contact met Opportunity Network. ABN AMRO is geen partij bij de overeenkomst die u in het kader van de dienstverlening met Opportunity Network aangaat, noch is ABN AMRO op enigerlei wijze verantwoordelijk of aansprakelijk voor de inhoud van het platform of de dienstverlening van Opportunity Network. Voor vragen over dit platform kunt u bij Opportunity Network terecht.

Veelgestelde vragen

Wat is Opportunity Network?

Opportunity Network biedt u de kans om op een simpele, digitale manier in contact te komen met meer dan 45.000 CEO’s en besluitvormers in meer dan 130 landen.​

Voor wie is Opportunity Network?

Als klant van ABN AMRO komt u in aanmerking om lid te worden van Opportunity Netwerk. Dit netwerk is met name geschikt voor internationaal georiënteerde bedrijven. Opportunity Network is exclusief voor onze zakelijke klanten met een omzet van meer dan € 2,5 miljoen.

Wat kan ik met Opportunity Network?

Via het online platform krijgt u real-time toegang tot potentiële (inter)nationale opportunities, zoals kopen of verkopen, investeren en kapitaal ophalen. Opportunity Network helpt u met het plaatsen van uw opportunities.

Hoe werkt het proefabonnement?

U wordt 30 dagen kosteloos en vrijblijvend lid van Opportunity Network. Na 30 dagen stopt het lidmaatschap vanzelf. Bent u tevreden, dan kunt u voor € 2.000 per jaar lid blijven.

Wat zijn de kosten van Opportunity Network?

Wanneer u zich aansluit bij Opportunity Network, dan ontvang u 30 dagen kosteloos toegang. Tijdens deze proeftijd kunt u zelf bepalen of u doorgaat met uw lidmaatschap, door dit eenvoudig aan te geven in uw persoonlijke profiel. Bent u tevreden, dan kost een lidmaatschap € 2.000 per jaar.

Opportunity Network biedt u de kans om op een simpele, digitale manier in contact te komen met meer dan 45.000 CEO’s en besluitvormers in meer dan 130 landen.​