Recruitment ATS van HROffice

Maak werving en selectie simpel met het Recruitment ATS van HROffice

Met het recruitmentsysteem van HROffice automatiseert en organiseert u alles rondom uw recruitment-activiteiten op één overzichtelijke plek. Probeer het nu drie maanden kosteloos uit.

Plaats vacatures in een paar minuten

Op basis van uw wensen en voorkeuren, geeft Slim Werven (onderdeel van het Recruitment ATS) u direct een overzicht met alle relevante vacaturesites. Zo weet u meteen waar u het best een nieuwe vacature kunt plaatsen, wat u vervolgens binnen een paar minuten doet.

Volledig AVG-proof

Met de status-alerts op doorlooptijden, stuurt u kandidaten tijdig een mail om bewaartermijnen te verlengen of de kandidaat te verwijderen. Hiermee houdt u uw talentpool en kandidatenlijst up-to-date.

Persoonlijke support

Professioneel advies over uw vacatureteksten, recruitmentcampagnes en andere belangrijke zaken. De ervaren medewerkers van HROffice weten precies wat wel en niet werkt tijdens de zoektocht naar de perfecte kandidaat.

Werf en selecteer als een recruiter, zonder de kosten van een recruitmentbureau

Maak snel uw eigen werken-bij-website

Met het Recruitment ATS plaatst u snel en makkelijk vacatures op uw eigen werken-bij-pagina.

 • Geef potentiële kandidaten een goede indruk van uw cultuur en organisatie

 • Breng de juiste informatie snel en overzichtelijk bij de geschikte kandidaat

 • Uw zelfgemaakte werken-bij-pagina werkt als een extra digitaal uithangbord en draagt bij aan uw online identiteit

Datagedreven recruitmentcampagnes

Met Slim Werven (onderdeel van het Recruitment ATS) zet u snel recruitmentcampagnes uit, waardoor uw vacature bij de juiste kandidaten terechtkomt.

 • Ontvang professioneel advies over de perfecte vacaturesites, -apps of kanalen voor uw openstaande vacatures

 • Kies uit meer dan 300 vacaturesites, job-boards, socialmediakanalen en apps

 • Ontvang € 50,- korting bij het boeken van uw eerste recruitmentcampagne

Een eigen data-analyse-tool om continu te optimaliseren

De recruitmentsoftware van HROffice bevat een ingebouwde data-analyse-tool waarmee u de recruitmentcampagnes en -processen continu verbetert. Iedere keer weer.

 • Optimaliseer de resultaten van het recruitmentproces door snel rapportages aan te maken

 • Werf en selecteer telkens betere kandidaten door te ‘leren’ van de verworven data

 • Bewaartermijnen voor kandidaten (en de bijbehorende data) zijn volledig AVG-proof

Wat ontvangt u bij het Recruitment ATS van HROffice?

Drie maanden kosteloos toegang

Bent u klant van ABN AMRO? Dan ontvangt u de eerste drie maanden kosteloos toegang tot de Recruitment ATS. Zo heeft u alle tijd om uit te proberen of het recruitmentsysteem bij uw bedrijf past.

HR-expertise van onze partner

HROffice is onderdeel van Adver-Online. Sinds 2002 helpen zij als HR-mediabureau bedrijven met hun HR-vraagstukken en verzorgen ze HR-oplossingen waarmee bedrijven verder komen. U kunt rekenen op hun expertise.

Controle over alles wat u doet

Nadat u drie maanden kosteloos heeft gewerkt met het recruitmentsysteem, nemen wij contact met u op over het eventuele vervolg. Op dat moment beslist u of u het Recruitment ATS blijft gebruiken. Dit kost na de proefperiode slechts € 99,- per maand.

Welke optie past het best bij mij?

ATS-totaalpakket

€99

€ 0

per maand*

*De eerste drie maanden krijgt u kosteloos toegang. Wilt u het Recruitment ATS van HROffice blijven gebruiken? Dan betaalt u na drie maanden € 99 per maand.

of

ATS-pakket op maat

v.a.€99

€ 0

per maand*

*De eerste drie maanden krijgt u kosteloos toegang tot het pakket op maat. Wilt u het op maat gemaakte Recruitment ATS-pakket na drie maanden blijven gebruiken? Dan betaalt u na drie maanden het bedrag wat u heeft afgesproken met HROffice voor uw ATS-pakket op maat.

Hoe meld ik me aan?

1
U meldt zich kosteloos aan

Laat uw gegevens achter en verzend het formulier, dan regelen wij de rest. Na verzending ontvangt u een bevestigingsmail. Binnen twee werkdagen neemt een contactpersoon van HROffice contact met u op om vragen te bespreken en uw recruitmentsysteem in te richten.

2

Aan de slag

Met de input van een van de medewerkers van HROffice, richt u het recruitmentsysteem helemaal naar wens in. Zo kunt u de werken-bij-pagina professionaliseren, modules toevoegen en uw recruitmentproces optimaliseren. Uw contactpersoon van HROffice helpt u waar nodig.

3

Ondersteuning en support

HROffice is altijd bereikbaar wanneer u dat uitkomt. Heeft u vragen, opmerkingen of andere zaken die u wilt voorleggen? Bel gerust.

4

Vrijblijvend aanbod na de proefperiode

Nadat u het Recruitment ATS drie maanden gratis heeft uitgeprobeerd, kunt u gebruik blijven maken van het recruitmentsysteem voor slechts € 99,- per maand

Al vele recruiters gingen u voor

3.5M+

Kandidaten verwerkt

140K+

Vacatures aangemaakt

50K+

Campagnes uitgevoerd

10K+

Werken-bij websites gemaakt

Start nu met de werving en selectie van de perfecte kandidaat
 • Bespaar veel tijd met een gedigitaliseerd recruitmentproces

 • Professioneel advies van betrokken HR-specialisten

 • Werf en selecteer de juiste kandidaten via slimme recruitmentcampagnes

 • Proefperiode van drie maanden exclusief voor ABN AMRO-klanten

Kosteloos uitproberen
Disclaimer

HROffice is een product van Adver-Online B.V. Zij zijn een externe partner van ABN AMRO. Gebruikmaken van de diensten van HROffice is geheel vrijwillig. ABN AMRO brengt u alleen in contact met HROffice. ABN AMRO is geen partij bij de overeenkomst die u in het kader van de dienstverlening met HROffice aangaat, noch is ABN AMRO op enigerlei wijze verantwoordelijk of aansprakelijk voor de inhoud van het platform of de dienstverlening van HROffice. Voor vragen over deze service kunt u bij HROffice terecht.

Veelgestelde vragen

Wat is HROffice?

HROffice is een product van Adver-Online B.V. HROffice is dé oplossing voor al uw recruitmentvragen. Indien u interesse heeft, gaat u een contract aan met HROffice.

Is de proefperiode vrijblijvend?

Ja, aan het einde van de proefperiode nemen wij contact met u op zodat u kunt beslissen of u HROffice wilt blijven gebruiken of wilt stoppen.

Wat krijg ik gedurende de drie maanden proefperiode?

Toegang tot uw eigen recruitmentsysteem van HROffice en de mogelijkheid om vacatures via campagnes uit te zetten. Voor het adverteren van vacatures via campagnes betaalt u een tarief afhankelijk van waar u de vacature wilt plaatsen.

Voor wie is het Recruitment ATS interessant?

Het Recruitment ATS van HROffice is interessant voor ondernemers, recruiters en HR-medewerkers die alles rondom recruitment-activiteiten op één plek willen onderbrengen. De ATS is een recruitmentsysteem waarmee u bijvoorbeeld talentpools aanmaakt, een werken-bij-website bouwt en data over uw kandidaten analyseert. Ook het werving- en selectieproces is gemakkelijk bij te houden.

Wat kan ik met de werken-bij-site?

Met een werken-bij-site heeft u een overzichtspagina voor uw vacatures. Deze kunt u koppelen aan het recruitmentsysteem, zodat u makkelijk de vacatures kunt beheren.

Wat kan ik met het recruitmentsysteem?

Vanuit het recruitmentsysteem kunt u een onbeperkt aantal vacatures live zetten. Zowel onbetaald via uw eigen kanalen als betaald via de campagne managementtool. U kunt vijf users koppelen aan uw recruitmentsysteem zodat u met meer mensen in uw bedrijf de vacatures kan beheren. Zodra u een potentieel interessante kandidaat voor ogen heeft, kunt u live video solliciteren met deze kandidaat. Geschikte kandidaten kunt u bewaren in een talentpool. Het software-pakket is daarnaast volledig AVG-proof.

Krijgt ABN AMRO een vergoeding?

Wanneer u gebruik maakt van de diensten van HROffice, betaalt u aan HROffice. ABN AMRO heeft afgesproken dat zij een vergoeding ontvangt van HROffice, welke niet kostenverhogend voor u werkt.

HROffice is een product van Adver-Online B.V. HROffice is dé oplossing voor al uw recruitmentvragen. Indien u interesse heeft, gaat u een contract aan met HROffice.

Komt u er niet uit? Of heeft u een andere vraag?

HROffice is altijd kosteloos bereikbaar om uw vragen te beantwoorden.