Controleer als particulier snel de betrouwbaarheid van bedrijven

RelatieCheck van GraydonGo
Zelf een bedrijf controleren als particulier

Met de RelatieCheck vraagt u direct bedrijfsrapporten op van bedrijven in Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk. Handig als u een nieuw contract gaat ondertekenen of de betrouwbaarheid van een aannemer wilt controleren. U neemt de rapporten af per 1, 5 of 10 stuks. Ideaal voor particulieren die graag inzicht krijgen in kredietwaardigheid, betaalgedrag en betrouwbaarheid van bedrijven met wie zij zakendoen.

logo

RelatieCheck van GraydonGo

Benieuwd of de bedrijfsrapporten van GraydonGo iets voor u zijn?
Probeer met 55% korting
 • Speciaal voor particulieren

 • Vanaf € 20,25 per bedrijfsrapport

 • De rapporten zijn per stuk af te nemen

Speciaal voor particulieren

De RelatieCheck is voor particulieren die eenmalig of soms betaalgedrag, bedrijfsinformatie en kredietwaardigheid van bedrijven willen checken.

Direct een volledig rapport

Reken het rapport af en ontvang binnen 2 minuten een mail met uw rapport en de factuur. Zo krijgt u direct inzicht in met wie u zakendoet.

Afname per stuk vanaf € 20,25

De bedrijfsrapporten zijn af te nemen per 1, 5 of 10 rapporten. De prijs van € 20,25 is inclusief korting van 55 procent.

Welke inzichten geeft de RelatieCheck?

Inzicht in kredietwaardigheid en bedrijfsgegevens

De bedrijfsrapporten van GraydonGo geven inzicht in de kredietwaardigheid van bedrijven. Zo voert u gemakkelijk een kredietwaardigheidscheck uit voordat u iets afneemt bij een bedrijf. Ook geven de rapporten inzicht in het bedrijfsprofiel. Denk hierbij aan contactgegevens, rechtsvormen, medewerkers en vestigingen.

Inzicht in betaalgedrag

De bedrijfsrapporten geven direct inzicht in het betaalgedrag van andere bedrijven. Aan ieder bedrijf is een betaalscore gekoppeld. Hiermee ziet u in één oogopslag wat u kan verwachten op het gebied van betalingen. De betaalscore is geen momentopname, maar een periodieke score. U weet dus altijd wat het betaalgedrag over een langere periode is.

Inzicht in bedrijfsleiding en -structuur

De rapporten vertellen meer over de groepsstructuur, bestuurders en aandeelhouders van het door u gekozen bedrijf. Zo leest u bijvoorbeeld of de bedrijfsleiding wordt aanbevolen en of er in het verleden faillisementen zijn geweest.

Bekijk een voorbeeldrapport

Benieuwd of de kredietrapporten relevante informatie geven en hoe de rapporten zijn opgebouwd? Download het gratis voorbeeldrapport, lees alle tips en ontdek direct of de rapporten de informatie geven die u nodig heeft.

Hoe werkt het?

1

55% korting voor klanten van ABN AMRO

Klanten van ABN AMRO krijgen 55% korting op rapporten van GraydonGo. Voordat u het rapport afrekent, ontvangt u een kortingscode om bij het afrekenen in te voeren.

2

Kies het aantal rapporten

U bepaalt zelf hoeveel bedrijfsrapporten u afneemt. Ze zijn af te nemen per 1, 5 of 10 rapporten. Des te meer rapporten u afneemt, des te lager de prijs per rapport uitvalt.

3

Bepaal welk bedrijf u wilt checken

De database bestaat uit geregistreerde bedrijven in Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk. Vul de naam of het KvK-nummer in, zie welke informatie er is en schaf het rapport aan.

4

Voer uw kortingscode in tijdens het afrekenen

Voordat u afrekent, ontvangt u als klant van ABN AMRO een kortingscode om in te voeren. Vul deze in bij het afrekenen.

5

Ontvang het rapport per mail

Na het afrekenen ontvangt u binnen 2 minuten een e-mail met daarin uw rapport(en) en de bijbehorende factuur. Het rapport is ook als PDF te downloaden via uw webbrowser.

Wat staat er in het bedrijfsrapport?
Bedrijfsprofiel
 • Alle contactgegevens

 • Oprichtingsdatum

 • Rechtsvorm

 • Activiteitscode

 • Aantal werknemers

 • Vestigingen

Inzichten
 • Kredietadvies (met trendlijn)

 • Graydon-rating (met trendlijn)

 • Betaalscore (met trendlijn)

 • Kans op opheffing

 • Groeiverwachting

Financiële data
 • Kerncijfers

 • Balans

 • Winst en verlies

 • Sociale balans

Bedrijfsstructuur
 • Bestuurders

 • Aandeelhouders

 • Groepsstructuur

Een samenwerking met Graydon

De RelatieCheck is een samenwerking tussen ABN AMRO en externe partner Graydon N.V. Het doel van de samenwerking is particulieren helpen met het verlagen van hun risico’s rondom het afnemen van producten en/of diensten bij andere bedrijven. Gebruikmaken van de diensten van GraydonGo is geheel vrijwillig. ABN AMRO brengt u alleen in contact met Graydon en is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de diensten van Graydon. Er wordt op geen enkele wijze klantdata van ABN AMRO gebruikt.

Veelgestelde vragen

Wat is GraydonGo?

GraydonGo is een online platform dat bedrijfsinformatie over bedrijven in Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk beschikbaar stelt voor belanghebbenden. Met GraydonGo is het mogelijk om online losse rapporten af te nemen voor een prijs van € 45 per rapport. De prijs per bedrijfsrapport is voordeliger wanneer u kiest voor bundels van 5 of 10 rapporten. In een bundel van 5 rapporten, betaalt u slechts € 40 per rapport. Bij 10 rapporten wordt deze prijs € 35 per rapport.

Deze prijzen zijn exclusief kortingscode. Mét kortingscode neemt u bedrijfsrapporten al af vanaf € 20,25 per rapport.

Voor wie is GraydonGo?

GraydonGo is voor iedereen die eenmalig of soms behoefte heeft aan een bedrijfsrapport. ZZP’ers, particulieren en MKB’ers hebben over het algemeen minder vaak behoefte aan veel rapporten en willen daarom niet vastzitten aan een abonnement.

Krijgt ABN AMRO een vergoeding?

Nee, ABN AMRO krijgt geen vergoeding wanneer u een overeenkomst met GraydonGo sluit. ABN AMRO brengt u alleen in contact met de diensten van GraydonGo.

Wordt ABN AMRO klantdata gebruikt?

Nee, ABN AMRO is geen onderdeel van de overeenkomst die u in het kader van de dienstverlening van GraydonGo aangaat. Ook is ABN AMRO op geen enkele wijze verantwoordelijk of aansprakelijk voor de inhoud van het platform of de dienstverlening van GraydonGo. Er wordt daarom ook op geen enkele wijze gebruik gemaakt van klantdata van ABN AMRO met betrekking tot het leveren van deze dienst.

Ik heb een vraag over GraydonGo, waar kan ik terecht?
Voor vragen kunt u terecht bij GraydonGo. GraydonGo is telefonisch te bereiken op (020) 567 99 99 of per mail via info@graydongo.nl
Is de RelatieCheck van GraydonGo ook voor bedrijven?
Ja, de RelatieCheck van GraydonGo is ook geschikt voor bedrijven. Wilt u als bedrijf een potentiële partner checken of de kredietwaardigheid van een ander bedrijf controleren, dan verwijzen we u graag door naar onze zakelijke pagina van de RelatieCheck.

GraydonGo is een online platform dat bedrijfsinformatie over bedrijven in Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk beschikbaar stelt voor belanghebbenden. Met GraydonGo is het mogelijk om online losse rapporten af te nemen voor een prijs van € 45 per rapport. De prijs per bedrijfsrapport is voordeliger wanneer u kiest voor bundels van 5 of 10 rapporten. In een bundel van 5 rapporten, betaalt u slechts € 40 per rapport. Bij 10 rapporten wordt deze prijs € 35 per rapport.

Deze prijzen zijn exclusief kortingscode. Mét kortingscode neemt u bedrijfsrapporten al af vanaf € 20,25 per rapport.