Direct inzicht in bedrijfsinformatie en kredietwaardigheid

RelatieCheck van GraydonGo

Ontdek de kredietwaardigheid van uw partners

Met de RelatieCheck vraagt u direct bedrijfsrapporten op van bedrijven in Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk. U neemt de rapporten af per stuk. Ideaal voor iedereen die eenmalig of af en toe een bedrijfsrapport nodig heeft. Zo weet u altijd met wie u zakendoet.

RelatieCheck van GraydonGo

Benieuwd of de bedrijfsrapporten van GraydonGo iets voor u zijn?
Probeer met 55% korting
 • De rapporten zijn per stuk af te nemen
 • Direct de kredietwaardigheid controleren
 • Kortingsactie voor klanten van ABN AMRO

Speciaal voor ZZP & MKB

De RelatieCheck is voor bedrijven die soms een bedrijfsrapport nodig hebben. Zonder abonnement, dus u zit nergens aan vast.

Direct een volledig rapport

Reken het rapport af en ontvang binnen 2 minuten een mail met uw rapport en de factuur. Zo weet u direct met wie u zakendoet.

Afname per stuk

De bedrijfsrapporten zijn af te nemen per 1, 5 of 10 rapporten en geven direct inzicht in bedrijven uit Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk.

Welke inzichten geeft de RelatieCheck?

Inzicht in kredietwaardigheid en bedrijfsgegevens

De bedrijfsrapporten van GraydonGo geven inzicht in de kredietwaardigheid van bedrijven. Zo voert u gemakkelijk een kredietwaardigheidscheck uit voordat u een samenwerking start. Hierdoor weet u meteen of een partner in staat is om aan (financiële) verplichtingen te voldoen. Ook geven de rapporten inzicht in het volledige bedrijfsprofiel. Denk hierbij aan contactgegevens, rechtsvormen, medewerkers en vestigingen.

Inzicht in betaalgedrag

De bedrijfsrapporten geven direct inzicht in het betaalgedrag van (eventuele) zakelijke relaties. Hierdoor is het gemakkelijker om betaalafspraken te maken. Aan ieder bedrijf is een betaalscore gekoppeld. De betaalscore is geen momentopname, maar een periodieke score. U weet dus altijd wat het betaalgedrag over een langere periode is.

Inzicht in bedrijfsleiding en -structuur

De rapporten vertellen meer over de groepsstructuur, bestuurders en aandeelhouders van het door u gekozen bedrijf. Zo leest u bijvoorbeeld of de bedrijfsleiding wordt aanbevolen en of er in het verleden faillisementen zijn geweest.

Bekijk een voorbeeldrapport

Benieuwd of de kredietrapporten relevante informatie geven en hoe de rapporten zijn opgebouwd? Download het gratis voorbeeldrapport, lees alle tips en ontdek direct of de rapporten de informatie geven die u nodig heeft.

Zo werkt het

1

55% korting voor klanten van ABN AMRO

Klanten van ABN AMRO krijgen 55% korting op bedrijfsrapporten van GraydonGo. Voordat u het rapport afrekent, ontvangt u een kortingscode om bij het afrekenen in te voeren.

2

Kies het aantal rapporten

U bepaalt zelf hoeveel bedrijfsrapporten u afneemt. Ze zijn af te nemen per 1, 5 of 10 rapporten. U betaalt per exemplaar. Des te meer rapporten u afneemt, des te lager de prijs per rapport uitvalt.

3

Bepaal welke relatie u wilt checken

Onze bedrijfsdatabase bestaat uit alle geregistreerde bedrijven in Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk. Vul de naam of het KvK-nummer van het bedrijf in, zie welke informatie er beschikbaar is en schaf het bedrijfsrapport aan.

4

Voer uw kortingscode in tijdens het afrekenen

Klanten van ABN AMRO krijgen 55% korting op alle aankopen bij GraydonGo. Voordat u gaat afrekenen, ontvangt u een kortingscode die u bij het afrekenen kunt invoeren. Zo bespaart u flink op uw bedrijfsrapport.

5

Ontvang het rapport per mail

Na het afrekenen van uw bedrijfsrapport(en), ontvangt u binnen twee minuten een e-mail met daarin uw rapport(en) en de bijbehorende factuur. Het rapport is ook als PDF te downloaden via uw webbrowser.

Wat staat er in het bedrijfsrapport?

Bedrijfsprofiel

 • Alle contactgegevens
 • Oprichtingsdatum
 • Rechtsvorm
 • Activiteitscode
 • Aantal werknemers
 • Vestigingen

Financiële data

 • Kerncijfers
 • Balans
 • Winst en verlies
 • Sociale balans

Inzichten

 • Kredietadvies (met trendlijn)
 • Graydon-rating (met trendlijn)
 • Betaalscore (met trendlijn)
 • Kans op opheffing
 • Groeiverwachting

Bedrijfsstructuur

 • Bestuurders
 • Aandeelhouders
 • Groepsstructuur
Een relatie of potentiële partner checken?

Bent u benieuwd naar de financiële status van een relatie of wilt u bijvoorbeeld bedrijfsgegevens van een eventuele partner controleren, met 55% korting? Als klant van ABN AMRO kan het.

Zij gingen u voor

"Ik vraag slechts sporadisch een rapport op en wil dus niet gebonden zijn aan een abonnement. Op dit platform vind ik snel de bedrijfs- en kredietinformatie die ik nodig heb, zonder verdere verplichtingen!"

Tim Christiaens - Time Management CompanyTim Christiaens Time Management Company

"Ik check regelmatig bedrijven op hun financiële situatie, wat ook handig bleek bij de verbouwing van ons nieuwe bedrijfspand. Een financieel onstabiele aannemer had immers veel problemen kunnen veroorzaken. Beter voorkomen dan genezen!"

Steven De Beukelaer - Managing Director SprengesSteven De Beukelaer Managing Director Sprenges

Een samenwerking met Graydon

De RelatieCheck is een samenwerking tussen ABN AMRO en externe partner Graydon N.V. Het doel van deze samenwerking is bedrijven helpen met het verlagen van hun risico’s rondom zakendoen met (nieuwe) partners en relaties. Gebruikmaken van de diensten van GraydonGo is geheel vrijwillig. ABN AMRO brengt u alleen in contact met Graydon en is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de diensten van Graydon. Er wordt op geen enkele wijze klantdata van ABN AMRO gebruikt.