Slim Werven door HROffice

Vind, selecteer en werf uw ideale kandidaat

Slim Werven geeft op basis van uw wensen direct een overzicht met alle relevante vacaturesites. Efficiënte recruitmentmarketing met een persoonlijke touch.

Plaats vacatures in een paar minuten

Op basis van uw wensen en voorkeuren, geeft Slim Werven u direct een overzicht met alle relevante plekken voor uw vacature. U kiest waar u de vacature wilt plaatsen en vult de benodigde eigenschappen in. Zo plaatst u nieuwe vacatures binnen een paar minuten.

Bereik de juiste kandidaten

Slim Werven geeft aan waar uw vacature het best tot zijn recht komt. Algemene vacaturesites, niche-sites of misschien een vacature-app. U weet meteen waar u de juiste kandidaten vindt. En waar niet.

Persoonlijke support

Professioneel advies over uw vacatureteksten, recruitmentcampagnes en andere belangrijke zaken. De ervaren medewerkers van HROffice weten precies wat wel en niet werkt tijdens de zoektocht naar de perfecte kandidaat.

Personeel vinden zonder recruitmentbureau

U bepaalt altijd het budget van uw recruitmentcampagnes

Bij Slim Werven houdt u zelf controle over de duur van uw campagne(s) en het bijbehorende budget. Zo geeft u nooit meer geld uit aan een recruitmentcampagne dan u wenst.

 • Bepaal zelf de duur en het maximale budget van uw recruitmentcampagne(s)

 • Kies een vacaturewebsite, job-board, socialmediakanaal of app die bij uw vacature past

 • Vermijd onaangename verrassingen en houd uw budgettering zelf in de hand

Datagedreven recruitmentcampagnes

Met Slim Werven zet u snel en eenvoudig recruitmentcampagnes uit waarmee uw vacature bij de juiste kandidaten terechtkomt.

 • Ontvang professioneel advies over de perfecte vacaturesites, -apps of kanalen voor uw openstaande vacatures

 • Kies uit meer dan 300 vacaturesites, job-boards, socialmediakanalen en apps

 • Ontvang € 50,- korting bij het boeken van uw eerste recruitmentcampagne

Vind uw ideale kandidaat zonder de hulp van een recruitmentbureau

Waar u bij een recruitmentbureau uw voorkeuren en wensen doorgeeft aan een recruiter, vult u dit bij Slim Werven ‘gewoon’ in bij uw voorkeuren.

 • Vul in aan welke specifieke eisen uw ideale kandidaat moet voldoen

 • De Slim Werven recruitment-tool doet al het zoekwerk voor u

 • U vindt in no time een kandidaat die perfect aansluit bij uw vacature

Wat ontvangt u bij Slim Werven door HROffice?

€ 50,- korting bij uw eerste recruitmentcampagne

Wanneer u voor het eerst een recruitmentcampagne aanschaft, ontvangt u € 50,- korting. Zo kunt u laagdrempelig proberen of de recruitment-tool iets voor u is.

HR-expertise van onze partner

HROffice is onderdeel van Adver-Online. Sinds 2002 helpen zij als HR-mediabureau bedrijven met hun HR-vraagstukken en verzorgen ze HR-oplossingen waarmee bedrijven verder komen. U kunt rekenen op hun expertise.

Controle over alles wat u doet

U heeft alles zelf in de hand. Waar u enerzijds zelf het aantal openstaande vacatures bepaalt, houdt u anderzijds continu controle over de duur van de recruitmentcampagnes en de kosten die daarbij komen kijken.

Welke optie past het best bij mij?

Betalen per vacature

v.a.

€ 200

*

* U krijgt € 50,- korting bij uw eerste recruitmentcampagne.

of

ATS-totaalpakket

€99

€ 0

per maand*

*De eerste drie maanden krijgt u kosteloos toegang. Wilt u het Recruitment ATS van HROffice blijven gebruiken? Dan betaalt u na drie maanden € 99 per maand.

Hoe meld ik me aan?

1
U meldt zich kosteloos aan

Laat uw gegevens achter en verzend het formulier, dan regelen wij de rest. Na verzending ontvangt u een bevestigingsmail met handige tips om het maximale uit uw vacature(s) te halen. Binnen twee werkdagen neemt een contactpersoon van HROffice contact met u op voor een intake. Daarin bespreken jullie wat u nodig heeft om uw openstaande vacature(s) in te vullen.

2

Aan de slag

Met de hulp van een van de HR-specialisten van HROffice, plaatst u gemakkelijk en snel vacatures op de juiste vacaturesites, job-boards, apps of socialmediakanalen.

3

Ondersteuning en support

U ontvangt trainingsdocumenten en kunt uzelf eventueel inschrijven voor gratis webinars om nog meer uit de recruitment-tool te halen.

4

Vind uw perfecte kandidaat

U doet zelf de selectie en bepaalt zo wie voor u de ideale kandidaat is.

Al vele anderen maakten gebruik van de recruitmentoplossingen van HROffice

3.5M+

Kandidaten verwerkt

140K+

Vacatures aangemaakt

50K+

Campagnes uitgevoerd

10K+

Werken-bij websites gemaakt

Start nu met de werving en selectie van de perfecte kandidaat
 • Professioneel advies van ervaren HR-medewerkers

 • Breng uw vacature onder de aandacht bij de juiste doelgroep

 • Kies uit meer dan 300 vacaturesites, waaronder LinkedIn, Indeed en Monsterboard

Kosteloos uitproberen
Disclaimer

HROffice is een product van Adver-Online B.V. Zij zijn een externe partner van ABN AMRO. Gebruikmaken van de diensten van HROffice is geheel vrijwillig. ABN AMRO brengt u alleen in contact met HROffice. ABN AMRO is geen partij bij de overeenkomst die u in het kader van de dienstverlening met HROffice aangaat, noch is ABN AMRO op enigerlei wijze verantwoordelijk of aansprakelijk voor de inhoud van het platform of de dienstverlening van HROffice. Voor vragen over deze service kunt u bij HROffice terecht.

Veelgestelde vragen

Wat is HROffice?

HROffice is een product van Adver-Online B.V. HROffice is dé oplossing voor al uw recruitmentvragen. Indien u interesse heeft, gaat u een contract aan met HROffice.

Wat is Slim Werven door HROffice?

Slim werven is een recruitment-tool die is ontwikkeld door HROffice. Slim Werven stelt u in staat vacatures te plaatsen op de voor u meest relevante vacaturesite, app of socialmediakanaal. Zo vindt u uw ideale kandidaat in no time.

Voor wie is Slim Werven interessant?

Slim Werven is interessant voor de ondernemer of bedrijfseigenaar die het heft in eigen hand wil houden. Ondernemers die de controle willen houden over hun werving en selectie en het budget dat ze hieraan willen besteden.

Wat is recruitmentmarketing?

Recruitmentmarketing is een vorm van marketing waarbij vacatures onder de aandacht wordt gebracht bij de juiste doelgroep. Denk hierbij aan het plaatsen en promoten van vacatures op bijvoorbeeld vacaturewebsites, apps en social media.

Wat is een recruitmentcampagne?

Een recruitmentcampagne is een campagne die uw vacature een bepaalde periode bij de juiste doelgroep onder de aandacht brengt. Afhankelijk van waar uw doelgroep zich bevindt, kan dit op een specifieke vacaturewebsite zijn, maar ook op bijvoorbeeld social media.

Wat kan ik met de campagne-management-tool?

Met de campagne-management-tool kunt u uw vacature bij de juiste doelgroep onder de aandacht brengen. Dit kan via 300+ jobboards, socialmediakanalen, vacaturesites en niche-platforms. U krijgt een campagne-suggestie op basis van wat u zoekt. De campagne kan binnen 24 uur online staan met professionele monitoring.

Krijgt ABN AMRO een vergoeding?

Wanneer u gebruik maakt van de diensten van HROffice, betaalt u aan HROffice. ABN AMRO heeft afgesproken dat zij een vergoeding ontvangt van HROffice, welke niet kostenverhogend voor u werkt.

HROffice is een product van Adver-Online B.V. HROffice is dé oplossing voor al uw recruitmentvragen. Indien u interesse heeft, gaat u een contract aan met HROffice.

Komt u er niet uit? Of heeft u een andere vraag?

HROffice is altijd kosteloos bereikbaar om uw vragen te beantwoorden.