Direct verduurzamen met onze top 5 meest gekozen maatregelen

Top 5 verduurzamingsoplossingen

Direct verduurzamen met onze top 5 meest gekozen maatregelen

Top 5 verduurzamingsoplossingen

Specifieke manieren om te verduurzamen

Ook bij het uitvoeren van specifieke maatregelen helpen wij graag. Denk aan wamtepompen, zonnepanelen en isolatie, maar ook aan financieringsvoorstellen of subsidiemogelijkheden. Ontdek met welke optie u het snelst verduurzaamt.

Onze verduurzamingsoplossingen

Zakelijk zonnepanelen regelen van A tot Z

Met zonnepanelen bespaart u op energiekosten, voldoet u sneller aan wet- en regelgeving en draagt u bij een duurzame toekomst. Wij helpen graag bij de installatie én financiering.

Warmtepomp

Wilt u energie besparen en volledig of gedeeltelijk van het aardgas af? Dan is een warmtepomp een snelle en betaalbare manier om te verduurzamen. Zeker omdat een warmtepomp geen ingrijpende verbouwing vereist. Ontdek met welke warmtepomp-oplossing u het snelst duurzame stappen zet.

Bereken welke warmtepomp bij uw onderneming past
HR++ beglazing

Wanneer uw bedrijf jaarlijks meer dan 50.000 kWh of 25.000 m3 aardgas verbruikt, dan valt u onder de energiebesparingsplicht. HR++ beglazing is een van de erkende maatregelen om aan deze plicht te voldoen. Beglazing met label HR++ heeft een hoge isolerende waarde en bespaart ten opzichte van enkel glas ca. 30-35 m³ gas per vierkante meter. Heeft u al dubbel glas? Dan levert HR++ beglazing een besparing van ca. 10-15 m³ per vierkante meter op.

Bereken of HR++ beglazing bij uw onderneming past
Isolatie-oplossingen

Isolatie van uw bedrijfspand zorgt snel voor een flinke besparing op uw energierekening. En een betere toekomst. Voorbeelden van isolatie zijn spouwmuur-isolatie of vloerisolatie. Kijk welke oplossing het best werkt voor uw bedrijf. Wanneer uw bedrijf jaarlijks meer dan 50.000 kWh of 25.000 m3 aardgas verbruikt, dan valt u onder de energiebesparingsplicht. Isolatie-oplossingen horen bij de erkende maatregelen om aan deze plicht te voldoen.

Bereken of isoleren bij uw onderneming past
LED-verlichting

Als uw bedrijf jaarlijks meer dan 50.000 kWh of 25.000 m3 aardgas verbruikt, valt u onder de energiebesparingsplicht. Het installeren van LED-verlichting is een slimme oplossing om uw energieverbruik te reduceren en aan wet- en regelgeving te voldoen. Met een langere levensduur en energiezuinige werking, zijn LED-lampen een goede manier om te beginnen met verduurzamen.

Bereken of LED-verlichting bij uw onderneming past
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Onze adviseurs vertellen graag hoe het verduurzamen van uw bedrijfspand uw bedrijf verder helpt. Plan een vrijblijvend oriëntatiegesprek in en ontdek alles over de mogelijkheden.