Check gratis de digitale veiligheid van uw website en mail

Websitecheck van ThreadStone
Achterhaal kwetsbaarheden in uw website en mail

Cybercriminelen dringen doorgaans via digitale kwetsbaarheden organisaties binnen. Ook via websites en mailprogramma’s. De gratis Websitecheck van ThreadStone vraagt op basis van uw domeinnaam openbare bronnen op, waarmee u een beeld van uw online beveiliging krijgt. Zo checken we of uw mail misbruikt kan worden, of uw website goed is geconfigureerd en of er mailadressen in gehackte bestanden voorkomen.

logo

Websitecheck van ThreadStone

Benieuwd naar de digitale veiligheid van uw website en e-mailprogramma?
Gratis check aanvragen
 • Krijg direct inzicht in uw risico’s

 • Gratis check van uw website en mail

 • Ontvang een beknopt en helder rapport

Inzicht in kwetsbaarheden

De check controleert uw website en mail op kwetsbaarheden en koppelt hier een score aan. Op basis van de score kunt u de veiligheid verbeteren.

Ontvang een begrijpelijk rapport

Na de geautomatiseerde websitecheck ontvangt u een begrijpelijk rapport met een beknopt en duidelijk beeld van uw risico’s.

Direct aan de slag met adviezen

De check geeft snel een beeld van de veiligheid van uw website en mailprogramma en is een goed vertrekpunt voor concrete vervolgstappen.

Hoe werkt de Websitecheck?

Stuur een mail met uw gegevens

Vraag de gratis check aan door ons de benodigde gegevens en de URL van uw website te sturen. In de opzet van de mail leest u welke gegevens wij nodig hebben. Door te mailen, geeft u ons toestemming om uw gegevens met ThreadStone te delen.

ThreadStone start de Websitecheck

Als wij uw mail hebben ontvangen, voert ThreadStone de gratis check uit. Hierbij worden uw website en mailprogramma grondig gecontroleerd.

Ontvang het rapport en kom in actie

Na het afronden van de check, sturen wij u het rapport binnen 3 werkdagen per mail toe. Op basis van de inzichten kunt u direct starten met het verbeteren van uw digitale weerbaarheid.

Wat controleert de Websitecheck?
Verspreiding van malware en spam

De check controleert of uw website voorkomt op blacklists (websites die bijhouden welke websites spam en malware verspreiden).

 • Controle op aanwezigheid blacklistwebsites

 • Controle op verspreiding malware/virussen

 • Controle op verspreiding spamberichten

Bescherming van gevoelige gegevens

De check controleert of gegevens van bezoekers zijn versleuteld en of e-mailadressen voorkomen in bestanden met gehackte gegevens.

 • Controle op versleuteld verkeer

 • Controle op gehackte gegevens

 • Controle van de veiligheid van uw mail

Bescherming van uw websitebezoekers

De check controleert of de browser van bezoekers niet kan worden gemanipuleerd en of bezoekers die naar uw site gaan daar echt landen.

 • Controle of bezoekers veilig landen

 • Controle mogelijkheid browsermanipulatie

 • Controle bescherming websitebezoekers

Ervaringen

“Ik wist niet dat deze informatie over onze organisatie zo eenvoudig op het internet gevonden kan worden. Uit de check bleek dat onze e-mail misbruikt kon worden, dit hebben we direct laten aanpassen!”

MKB-ondernemer, Retailsector

“Het rapport geeft op een duidelijke manier een aantal risico’s aan en beschrijft ook goed met wie ik moet afstemmen hoe deze risico’s opgelost kunnen worden.”

Managing director, Zakelijke dienstverlening
Een samenwerking met Threadstone

De Websitecheck van ThreadStone is een commerciële samenwerking tussen ABN AMRO en cybersecurity-provider Threadstone. Het doel van de samenwerking is bedrijven helpen met het inzichtelijk maken van hun cyberrisico’s op het gebied van website en mailprogramma. Gebruikmaken van de diensten van ThreadStone is geheel vrijwillig. ABN AMRO brengt u alleen in contact met ThreadStone en is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de diensten van ThreadStone. Wanneer u een aanvraag voor de Websitecheck indient per mail, geeft u toestemming aan ABN AMRO om de verzonden gegevens te delen met ThreadStone.

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil met de Hacktest?

De hacktest is een uitgebreide controle op kwetsbaarheden waarbij we actief systemen scannen. De Websitecheck controleert een aantal punten in de algemene weerbaarheid van uw organisatie op basis van uitvraag van openbare bronnen op het internet. Een hacktest kan een logisch vervolg zijn op deze globale check.

Ontdek meer over de Hacktest die wij via ThreadStone aanbieden.

Hoe komen jullie aan de resultaten?

ThreadStone vraagt publiekelijk toegankelijke bronnen uit op het internet en vormen daarmee een beeld van de manier waarop de informatiebeveiliging is geregeld op basis van een aantal belangrijke controls.

Wat kan ik met het rapport als mijn websiterisico laag is?

Deze gratis check is bedoeld om u richtinggevend inzicht te geven; u kunt de check zien als een eerste, laagdrempelige aanzet waarmee u uw informatiebeveiliging en digitale weerbaarheid kunt versterken. Er is feitelijk alleen van een afstand gekeken of er ramen of deuren open staan die cybercriminelen kunnen misbruiken om binnen te komen. Hier zitten zowel controles bij op de website, maar ook bijvoorbeeld op de beveiliging van de e-mail – aspecten die voor vrijwel elke organisatie van belang zijn.

Mogen jullie zomaar mijn domein controleren?

Deze rapportage is tot stand gekomen op basis van uitvraag van openbare bronnen op het internet, gekoppeld aan uw domeinnaam. Er zijn dus geen ethische hackers ingeschakeld die geprobeerd hebben om digitaal bij uw bedrijf binnen te komen en er zijn geen actieve scans op uw systemen uitgevoerd. De informatie is openbaar toegankelijk en om deze weer te geven is geen juridische toestemming of vrijwaring nodig.

De hacktest is een uitgebreide controle op kwetsbaarheden waarbij we actief systemen scannen. De Websitecheck controleert een aantal punten in de algemene weerbaarheid van uw organisatie op basis van uitvraag van openbare bronnen op het internet. Een hacktest kan een logisch vervolg zijn op deze globale check.

Ontdek meer over de Hacktest die wij via ThreadStone aanbieden.