Check gratis de digitale veiligheid van uw website en mail

Websitecheck van ThreadStone

Achterhaal kwetsbaarheden in uw website en mail

Cybercriminelen dringen doorgaans via digitale kwetsbaarheden organisaties binnen. Ook via websites en mailprogramma’s. De gratis Websitecheck van ThreadStone vraagt op basis van uw domeinnaam openbare bronnen op, waarmee u een beeld van uw online beveiliging krijgt. Zo checken we of uw mail misbruikt kan worden, of uw website goed is geconfigureerd en of er mailadressen in gehackte bestanden voorkomen.

Websitecheck van ThreadStone

Benieuwd naar de digitale veiligheid van uw website en e-mailprogramma?
Gratis check aanvragen
 • Krijg direct inzicht in uw risico’s
 • Gratis check van uw website en mail
 • Ontvang een beknopt en helder rapport

Inzicht in kwetsbaarheden

De check controleert uw website en mail op kwetsbaarheden en koppelt hier een score aan. Op basis van de score kunt u de veiligheid verbeteren.

Ontvang een begrijpelijk rapport

Na de geautomatiseerde websitecheck ontvangt u een begrijpelijk rapport met een beknopt en duidelijk beeld van uw risico’s.

Direct aan de slag met adviezen

De check geeft snel een beeld van de veiligheid van uw website en mailprogramma en is een goed vertrekpunt voor concrete vervolgstappen.

Hoe werkt de Websitecheck?

Vul het contactformulier in

Vraag de gratis check aan door het contactformulier in te vullen. Hierna hoeft u zelf geen actie meer te ondernemen.

ThreadStone start de Websitecheck

Als wij uw gegevens hebben ontvangen, voert ThreadStone de gratis check uit. Hierbij worden uw website en mailprogramma grondig gecontroleerd.

Ontvang het rapport en kom in actie

Na het afronden van de check, sturen wij u het rapport binnen 3 werkdagen per mail toe. Op basis van de inzichten kunt u direct starten met het verbeteren van uw digitale weerbaarheid.

Wat controleert de Websitecheck?

Verspreiding van malware en spam

De check controleert of uw website voorkomt op blacklists (websites die bijhouden welke websites spam en malware verspreiden).

 • Controle op aanwezigheid blacklistwebsites
 • Controle op verspreiding malware/virussen
 • Controle op verspreiding spamberichten

Bescherming van gevoelige gegevens

De check controleert of gegevens van bezoekers zijn versleuteld en of e-mailadressen voorkomen in bestanden met gehackte gegevens.

 • Controle op versleuteld verkeer
 • Controle op gehackte gegevens
 • Controle van de veiligheid van uw mail

Bescherming van uw websitebezoekers

De check controleert of de browser van bezoekers niet kan worden gemanipuleerd en of bezoekers die naar uw site gaan daar echt landen.

 • Controle of bezoekers veilig landen
 • Controle mogelijkheid browsermanipulatie
 • Controle bescherming websitebezoekers
Benieuwd naar de veiligheid van uw website en mailprogramma?

Vul het formulier in, ontvang de rapportage binnen 3 werkdagen en ga aan de slag met de concrete verbeteradviezen.

Ervaringen

"Ik wist niet dat deze informatie over onze organisatie zo eenvoudig op het internet gevonden kan worden. Uit de check bleek dat onze e-mail misbruikt kon worden, dit hebben we direct laten aanpassen!"

MKB-ondernemer - RetailsectorMKB-ondernemer Retailsector

"Het rapport geeft op een duidelijke manier een aantal risico’s aan en beschrijft ook goed met wie ik moet afstemmen hoe deze risico’s opgelost kunnen worden."

Managing director - Zakelijke dienstverleningManaging director Zakelijke dienstverlening

Een samenwerking met Threadstone

De Websitecheck van ThreadStone is een commerciële samenwerking tussen ABN AMRO en cybersecurity-provider Threadstone. Het doel van de samenwerking is bedrijven helpen met het inzichtelijk maken van hun cyberrisico’s op het gebied van website en mailprogramma. Gebruikmaken van de diensten van ThreadStone is geheel vrijwillig. ABN AMRO brengt u alleen in contact met ThreadStone en is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de diensten van ThreadStone. Wanneer u een aanvraag voor de Websitecheck indient per mail, geeft u toestemming aan ABN AMRO om de verzonden gegevens te delen met ThreadStone.