Zakelijk zonnepanelen regelen van A tot Z

Zonnepanelen

Zakelijk Nederland stapt over op zonnestroom

Wij helpen ABN AMRO klanten graag te verduurzamen met zonnepanelen via betrouwbare partners. Zo draagt u bij aan een duurzame toekomst en bespaart u op uw energierekening. Ontdek hoe wij helpen met advies, financiering én installatie van zonnepanelen.

Zakelijk zonnepanelen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie en bedrijfsdak? Laat u geheel vrijblijvend informeren door onze specialisten en ontvang binnen 5 werkdagen een offerte.
Plan een vrijblijvend gesprek
  • Ontvang een persoonlijk plan
  • Binnen 5 werkdagen een offerte
  • Hulp bij het regelen van financiering

Hoe werkt het?

Start met een vrijblijvend gesprek

Ontdek wat er mogelijk is voor uw situatie en bedrijfsdak. Wij vertellen u graag over onze partners, de werkwijze en mogelijke vervolgstappen. Daarnaast geven we inzicht in de kosten en financieringsmogelijkheden.

  • Direct inzicht in het complete proces
  • Ontvang een plan op maat voor zonnepanelen op uw dak
  • Hulp bij subsidie, financiering, uitvoering en verzekering

Eventuele vervolgstappen

Een specialist komt langs om uw dak te inspecteren en het plan op maat wordt geüpdatet met de nieuwste inzichten. Mocht u akkoord gaan dan zal onze partner starten met installatie en certificering.

  • Dakinspectie door een specialist
  • Financiering geregeld via ABN AMRO
  • Installatie en certificatie door onze partners
Download de brochure

In onze brochure leest u meer over alle mogelijkheden, hoe het precies werkt en welke vervolgstappen erbij komen kijken.

Binnen 5 werkdagen een offerte ontvangen?

Plan een oriëntatiegesprek in met een van onze specialisten en ontvang een plan op maat, inclusief offerte. Volledig vrijblijvend.

Een samenwerking met Svea Solar, Enie.nl en Zonnestroom Nederland/Elix

ABN AMRO biedt zonnepanelen in samenwerking met ervaren landelijk opererende zonnestroom-installateurs voor zowel klein- en grootverbruikers. Het doel van deze samenwerkingen is bedrijven helpen bij het realiseren van zonne-energie, zodat zij sneller verduurzamen. Gebruikmaken van de diensten van onze partners is geheel vrijwillig. ABN AMRO brengt u alleen in contact en is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor hun diensten. Er wordt pas klantdata van ABN AMRO gebruikt wanneer de klant daarvoor toestemming verleent.