Meedenkers de talkshow: goed werkgeverschap

28 mei 2020 - ABN AMRO

Lengte: ca. 46 minuten

Ook in deze lastige tijd denken wij graag met ondernemers mee. Daarom zijn wij onlangs met een live talkshow op LinkedIn gestart waarin we met ondernemers in gesprek gaan over de uitdagingen waar ze nu voor staan. Op woensdag 27 mei om 20.00 uur was #MEEDENKERS de Talkshow over zakelijke dienstverlening en dan met name over goed werkgeverschap. Met verschillende topondernemers en experts bespreken we de situatie rondom thuiswerken, de rol van flexwerkers en werkloosheid. Daarbij komen vragen aan bod als: Wordt goed werkgeverschap versneld door de crisis? Welke ontwikkelingen zijn er op dat vlak en hoe speel je er als bedrijf op in? Bekijk de talkshow hieronder terug.

Alles-in-één-recruitment

Met het recruitmentsysteem van HROffice automatiseert en organiseert u alles rondom recruitment op één plek. Probeer het 3 maanden kosteloos uit.

Lees meer
Lees meer ondernemersverhalen en tips over Personeel
Er zijn helaas geen artikelen beschikbaar over dit onderwerp.
Benieuwd hoe u snel aan goed personeel komt?

Geschikte werknemers vinden en aannemen zijn een van de de grootste uitdagingen van een ondernemer. Of het nu gaat om werving en selectie of een soepele start. Benieuwd hoe andere ondernemers werving en selectie goed regelen?

Lees meer