Webinar

Webinar Cybersecurity | Cyberveiligheid in de zakelijke dienstverlening

08 februari 2022 - ABN AMRO

Leestijd: ca. 2 minuten

Veel ondernemers in de zakelijke dienstverlening krijgen vroeg of laat te maken met cybercriminaliteit. Denk hierbij aan uitzendbureaus, notarissen, advocaten, schoonmaakbedrijven, kinderopvang of accountancy. Cybercriminaliteit is overal. In ons cybersecurity-webinar ‘Cyberveiligheid in de zakelijke dienstverlening’, dat wij op 27 januari 2022 organiseerden, vertellen we meer over het belang van cybersecurity in de zakelijke dienstverlening.

De inhoud van het webinar

Het webinar, dat een ruim een uur duurt, geeft u als ondernemer veel nieuwe inzichten in het thema cybersecurity. Het webinar wordt geïntroduceerd door moderator Stephanie Kraai, waarna Alexa Krayenhoff– Information Security Programma Manager bij ABN AMRO – het overneemt.

Zij vertelt u meer over het belang van cybersecurity en gaat in op de gevaren van cybercriminaliteit binnen de zakelijke dienstverlening. Ook vertelt ze meer over hoe u cyberrisico’s kunt beperken.

Hierna neemt cyberconsultant Paul Fouchier het over. Hij vertelt meer over de cybersecurity-oplossing Cyber Veilig & Zeker, die wij aan onze klanten aanbieden.

U kijkt het webinar hieronder terug.

Weten of u cyberrisico's loopt?

Ontdek binnen 5 minuten of uw cybersecurity op orde is en welke risico’s u mogelijk loopt.

Doe de Cyberrisicoscan
Lees meer ondernemersverhalen en tips over Cybersecurity.
Bekijk alle artikelen
Er zijn helaas geen artikelen beschikbaar over dit onderwerp.

Uw onderneming beschermen tegen cyberdreigingen?

Cyber Veilig & Zeker biedt complete cybersecurity voor het MKB, zodat veilig online zakendoen weer de norm wordt. Lees snel meer en ontdek hoe u gemakkelijk uw cyberrisico's verlaagt.