Webinar | Cybersecurity & ketenimpact in de Industriesector

02 november 2021 - ABN AMRO

Leestijd: ca. 70 minuten

Ondernemers opererend in de industriële sector krijgen regelmatig te maken met cybercrime. Wilt u weten met welke cyberdreigingen deze sector te maken krijgt en hoe u zich tegen cybercriminaliteit beschermt? Bekijk het webinar ‘Cyberveiligheid & ketenimpact in de Industrie’, dat wij op 14 oktober 2021 organiseerden voor ondernemers in de industriesector.

De inhoud van het webinar

In dit webinar, dat ruim 70 minuten duurt, ontvangt u als ondernemer in de industriële sector meer informatie over het thema cybersecurity. Moderator Stephanie Kraai introduceert het webinar, waarna Richard Verbrugge – Information Security Risk Officer bij onze CISO-afdeling – het overneemt.

Hij vertelt meer over het belang van cybersecurity, cybercriminaliteit in de industriële sector en hackers en aanvallers op de keten. Ook gaat hij in op een van onze voorbeeldcases. Vervolgens vertelt cyberconsultant Evelien Cornielje meer over onze cybersecurity-oplossing Cyber Veilig & Zeker.

U kijkt het webinar hieronder terug.

Wilt u een cyberwebinar bijwonen?

Wilt u als ABN AMRO-klant of ABN AMRO Mees Pierson-klant een van onze cyberwebinars bijwonen? Dat kan. Op donderdag 17 februari vindt tussen 17.00 en 18.15 uur het webinar Cyberveiligheid Ondernemer & Onderneming plaats. Meld u aan via deze link.

Weten of u cyberrisico's loopt?

Ontdek binnen 5 minuten of uw cybersecurity op orde is en welke risico’s u mogelijk loopt.

Meer over de Cyberrisicoscan
Lees meer ondernemersverhalen en tips over Cyberveiligheid
Er zijn helaas geen artikelen beschikbaar over dit onderwerp.
Uw onderneming beschermen tegen cyberdreigingen?

Cyber Veilig & Zeker biedt complete cybersecurity voor het MKB, zodat veilig online zakendoen weer de norm wordt. Lees snel meer en ontdek hoe u gemakkelijk uw cyberrisico's verlaagt.

Lees meer