Webinar

Webinar | Cybersecurity in IT

28 september 2021 - ABN AMRO

Leestijd: ca. 2 minuten

Veel ondernemers in de IT-sector krijgen regelmatig te maken met cybercrime. Wilt u weten met welke cyberdreigingen de IT-sector te maken krijgt en hoe u zich tegen cybercrime beschermt? Bekijk het cyberwebinar ‘Cybersecurity in IT', dat wij op 20 mei 2021 organiseerden voor ondernemers in de IT-sector.

De inhoud van het webinar

Het webinar, dat iets langer dan een uur duurt, geeft u als ondernemer of IT-specialist nieuwe inzichten als het gaat om cybersecurity. Het webinar wordt geïntroduceerd door moderator Stephanie Kraai, waarna Richard Verbrugge – Information Security Risk Officer bij onze CISO-afdeling – het overneemt. Hij neemt u mee in het belang van cybersecurity, waarbij hij stilstaat bij de toegenomen afhankelijkheid, het grotere aanvalsoppervlak en kansen dankzij nieuwe technologie.

Vervolgens neemt Vendor Security Expert Pieter Koomen u mee in de wereld van Shadow IT. Hij geeft antwoord op vragen als: wat is shadow IT, hoe heeft ABN AMRO shadow IT aangepakt en welke maatregelen kunt u treffen om de risico’s van shadow IT te verlagen? Cyberconsultant Anita Gebbeken sluit het webinar vervolgens af door in te gaan op de vraag: waarom is cybersecurity een belangrijk onderwerp voor ABN AMRO? Ook legt zij meer uit over onze cybersecurity-oplossing Cyber Veilig & Zeker.

U kijkt het webinar hieronder terug.

Weten of u cyberrisico's loopt?

Ontdek binnen 5 minuten of uw cybersecurity op orde is en welke risico’s u mogelijk loopt.

Doe de Cyberrisicoscan
Lees meer ondernemersverhalen en tips over Cybersecurity.
Bekijk alle artikelen
Er zijn helaas geen artikelen beschikbaar over dit onderwerp.

Uw onderneming beschermen tegen cyberdreigingen?

Cyber Veilig & Zeker biedt complete cybersecurity voor het MKB, zodat veilig online zakendoen weer de norm wordt. Lees snel meer en ontdek hoe u gemakkelijk uw cyberrisico's verlaagt.