Webinar

Webinar | Cybersecurity in de bouw

28 september 2021 - ABN AMRO

Leestijd: ca. 2 minuten

Veel ondernemers de bouwsector krijgen regelmatig te maken met cybercrime. Wilt u weten met welke cyberdreigingen de bouwsector te maken krijgt en hoe u zich tegen cybercrime beschermt? Bekijk het cyberwebinar ‘Cybersecurity in de bouw’, dat wij op 3 juni 2021 organiseerden voor ondernemers in de bouwsector.

De inhoud van het cyberwebinar

Het webinar, dat een klein uur duurt, geeft u als ondernemer veel nieuwe inzichten in het thema cybersecurity. Het webinar wordt geïntroduceerd door moderator Marlous van Riel, waarna Richard Verbrugge – Information Security Risk Officer bij onze CISO-afdeling – het overneemt. Hij vertelt u meer over het belang van cybersecurity en gaat in op de gevaren van cybercriminaliteit in de bouw. Ook vertelt hij meer over hackers, cyberaanvallen en hoe u zich hier tegen kunt wapenen.

Hierna neemt cyberconsultant (bouw) Jan Egbertsen het over. Hij vertelt meer over onze cybersecurity-oplossing Cyber Veilig & Zeker, die wij aan onze klanten aanbieden.

U kijkt het webinar hieronder terug.

Weten of u cyberrisico's loopt?

Ontdek binnen 5 minuten of uw cybersecurity op orde is en welke risico’s u mogelijk loopt.

Doe de Cyberrisicoscan
Lees meer ondernemersverhalen en tips over Cybersecurity.
Bekijk alle artikelen
Er zijn helaas geen artikelen beschikbaar over dit onderwerp.

Uw onderneming beschermen tegen cyberdreigingen?

Cyber Veilig & Zeker biedt complete cybersecurity voor het MKB, zodat veilig online zakendoen weer de norm wordt. Lees snel meer en ontdek hoe u gemakkelijk uw cyberrisico's verlaagt.