Webinar | Cybersecurity in de bouw

28 september 2021 - ABN AMRO

Leestijd: ca. 59 minuten

Een van de sectoren die steeds vaker te maken krijgt met cybercriminaliteit, is de bouwsector. Om onze klanten (en niet-klanten) te helpen met hun cybersecurity, organiseerden wij op 03-06-2021 het webinar Cybersecurity in de bouw (2021). In dit webinar vertelden we meer over cyberveiligheid in de bouw en gaven we antwoord op vragen zoals: wat moet ik beschermen, waartegen moet ik mijn bedrijf beschermen en hoe kan ik mijn bedrijf het best beschermen tegen cybercriminelen?

De inhoud van het webinar

Het webinar, dat ongeveer een uur duurt, geeft u als ondernemer (in de bouwsector) informatie over cybersecurity, de risico’s van cybercriminaliteit en nog veel meer. Het webinar wordt geïntroduceerd door moderator Marlous van Riel, waarna Richard Verbrugge – Information Security Risk Officer bij onze CISO-afdeling – het overneemt. Hij vertelt u meer over wat u moet beschermen, bijvoorbeeld klant- en bedrijfsgegevens, de relatie met klanten en business-partners en toegang tot systemen. Ook vertelt hij waartegen u zich moet beschermen en hoe u zich het best beschermt tegen cybercriminelen.

Vervolgens neemt cyberconsultant (bouw) Jan Egbertsen het over. Hij neemt u mee in onze cybersecurity-oplossing Cyber Veilig & Zeker en vertelt hoe ABN AMRO u kan helpen uw cyberrisico’s te verlagen.

U kijkt het webinar hieronder terug.

Weten of u cyberrisico's loopt?

Ontdek binnen 5 minuten of uw cybersecurity op orde is en welke risico’s u mogelijk loopt.

Meer over de Cyberrisicoscan
Lees meer ondernemersverhalen en tips over Cyberveiligheid
Er zijn helaas geen artikelen beschikbaar over dit onderwerp.
Uw onderneming beschermen tegen cyberdreigingen?

Cyber Veilig & Zeker biedt complete cybersecurity voor het MKB, zodat veilig online zakendoen weer de norm wordt. Lees snel meer en ontdek hoe u gemakkelijk uw cyberrisico's verlaagt.

Lees meer