Webinar

Webinar | Cybersecurity in de Food- en Agrisector

21 juni 2022 - ABN AMRO

Leestijd: ca. 2 minuten

Veel ondernemers krijgen vroeg of laat te maken met cybercriminaliteit. Cybercrime is immers overal. In ons cybersecurity-webinar ‘Cybersecurity in de Food- en Agrisector’, dat wij onlangs organiseerden, vertellen we meer over het belang van cybersecurity voor ondernemers in deze sectoren.

De inhoud van het cyberwebinar

Het webinar, dat ongeveer een uur duurt, geeft u als ondernemer veel nieuwe inzichten in het thema cybersecurity. Het webinar wordt geïntroduceerd door moderator Sejla Dmitrovic, waarna Richard Verbrugge – Information Security Risk Officer bij ABN AMRO – het overneemt.

Hij vertelt meer over cybercriminaliteit in de Food- en Agrisector, hoe u uw medewerkers tegen cybercrime kan wapenen en wat voor veelvoorkomende cyberaanvallen er zijn, bijvoorbeeld ransomware en supply-chain-aanvallen. Hij sluit af met een aantal tips om uw cybersecurity te verbeteren.

Hierna neemt cyberconsultant Anita Gebbeken het over. Zij vertelt meer over de cybersecurity-oplossing Cyber Veilig & Zeker, die wij aan onze klanten aanbieden. Vervolgens is er nog ruimte voor vragen.

U kijkt het webinar hieronder terug.

Cyber Veilig & Zeker

1 op de 5 ondernemers krijgt te maken met cybercrime. Cyber Veilig & Zeker is dé cybersecurity-oplossing die voorkomt, versterkt, verhelpt en vergoedt.

Bekijk Cyber Veilig & Zeker
Lees meer ondernemersverhalen en tips over Cybersecurity.
Bekijk alle artikelen
Er zijn helaas geen artikelen beschikbaar over dit onderwerp.

Benieuwd hoe uw onderneming scoort op cyberveiligheid?

Door de snelle ontwikkelingen op het gebied van cybercriminaliteit, kan het lastig zijn te achterhalen welke risico's uw onderneming loopt. Benieuwd hoe uw onderneming scoort op cybersecurity en welke verbetertips er zijn? Doe de Cyberrisicoscan en ontdek het meteen.