Webinar

Webinar | Cybersecurity in de vrijetijdssector

23 november 2021 - ABN AMRO

Leestijd: ca. 2 minuten

Veel ondernemers in de vrijetijdssector krijgen regelmatig te maken met cybercriminaliteit. Wilt u weten met welke cyberdreigingen de recreatie-, toerisme-, cultuur- en horecabranche te maken krijgen en hoe u zich hiertegen beschermt? Bekijk ons webinar ‘Cybersecurity in vrijetijdssector’, dat wij op 16 november 2021 organiseerden voor ondernemers in de deze sector.

De inhoud van het webinar

Het webinar, dat een klein uur duurt, geeft u als ondernemer veel nieuwe inzichten in het thema cybersecurity. Het webinar wordt geïntroduceerd door moderator Stephanie Kraai, waarna Richard Verbrugge – Information Security Risk Officer bij onze CISO-afdeling – het overneemt. Hij vertelt u meer over het belang van cybersecurity en gaat in op de gevaren van cybercriminaliteit binnen de vrijetijdssector. Ook vertelt hij meer over hackers, cyberaanvallen en hoe u zich hier tegen kunt wapenen.

Hierna neemt cyberconsultant Leo Brasser het over. Hij vertelt meer over onze cybersecurity-oplossing Cyber Veilig & Zeker, die wij aan onze klanten aanbieden.

U kijkt het webinar hieronder terug.

Weten of u cyberrisico's loopt?

Ontdek binnen 5 minuten of uw cybersecurity op orde is en welke risico’s u mogelijk loopt.

Doe de Cyberrisicoscan
Lees meer ondernemersverhalen en tips over Cybersecurity.
Bekijk alle artikelen
Er zijn helaas geen artikelen beschikbaar over dit onderwerp.

Uw onderneming beschermen tegen cyberdreigingen?

Cyber Veilig & Zeker biedt complete cybersecurity voor het MKB, zodat veilig online zakendoen weer de norm wordt. Lees snel meer en ontdek hoe u gemakkelijk uw cyberrisico's verlaagt.