Webinar

Webinar Cybersecurity | Cybersecurity voor ondernemer en onderneming

22 februari 2022 - ABN AMRO

Leestijd: ca. 2 minuten

Veel ondernemers krijgen vroeg of laat te maken met cybercriminaliteit. Cybercriminaliteit is immers overal. In ons cybersecurity-webinar ‘Cybersecurity voor ondernemer en onderneming’, dat wij onlangs organiseerden, vertellen we meer over het belang van cybersecurity voor ondernemers en ondernemingen.

De inhoud van het webinar

Het webinar, dat een ruim een uur duurt, geeft u als ondernemer veel nieuwe inzichten in het thema cybersecurity. Het webinar wordt geïntroduceerd door moderator Stephanie Kraai, waarna Richard Verbrugge – Information Security Risk Officer bij ABN AMRO – het overneemt.

Hij vertelt u meer over het belang van cybersecurity en gaat in op de gevaren van cybercriminaliteit voor ondernemers en ondernemingen. Ook vertelt hij meer over hoe u cyberrisico’s kunt beperken.

Hierna neemt cyberconsultant Anita Gebbeken het over. Zij vertelt meer over de cybersecurity-oplossing Cyber Veilig & Zeker, die wij aan onze klanten aanbieden. Vervolgens is er nog ruimte voor vragen.

U kijkt het webinar hieronder terug.

Weten of u cyberrisico's loopt?

Ontdek binnen 5 minuten of uw cybersecurity op orde is en welke risico’s u mogelijk loopt.

Doe de Cyberrisicoscan
Lees meer ondernemersverhalen en tips over Cybersecurity.
Bekijk alle artikelen
Er zijn helaas geen artikelen beschikbaar over dit onderwerp.

Uw onderneming beschermen tegen cyberdreigingen?

Cyber Veilig & Zeker biedt complete cybersecurity voor het MKB, zodat veilig online zakendoen weer de norm wordt. Lees snel meer en ontdek hoe u gemakkelijk uw cyberrisico's verlaagt.