Maak u klaar voor CSRD | ABN AMRO Doorpakken | ABN AMRO Doorpakken

Maak u klaar voor CSRD

Meld u aan voor updates over onze oplossing die nu in ontwikkeling is

Wij begrijpen de complexiteit en uitdagingen die Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) met zich meebrengt. Deze nieuwe EU-regelgeving verplicht alle beursgenoteerde en andere grote Europese bedrijven tot uitgebreide duurzaamheidsrapportages. Beursgenoteerde bedrijven dienen al in 2025 te rapporteren over boekjaar 2024.

Daarom werken we aan een oplossing die u niet alleen kan helpen met naleving, maar ook suggesties geeft om uw duurzaamheidsprestatie te verbeteren.

Meld u nu aan om op de hoogte te blijven over de beschikbaarheid van onze mogelijke oplossing. Blijf op de hoogte.

Hulp met CSRD

Weten wanneer wij u kunnen helpen om te voldoen aan CSRD?
Blijf op de hoogte
  • Oplossing nog in ontwikkelfase
  • Stap voor stap voldoen aan CSRD
  • Verbetering duurzaamheidsprestaties

Hoe wij u willen gaan helpen om te voldoen aan CSRD

usp-image

Wat is voor u materieel?

Stap voor stap begeleiding om te bepalen welke onderwerpen materiële gevolgen hebben voor de buitenwereld en of onderwerpen materieel zijn voor het bedrijf zelf.

usp-image

Eenvoudig data verzamelen en rapporteren

Breng op een geautomatiseerde en gestandaardiseerde wijze alle benodigde data in kaart en creëer interne en externe rapportages.

usp-image

Verbeterplan duurzaamheidsprestaties

Concrete voorstellen waarmee u de milieu-, sociale en bestuurscriteria voor de activiteiten van uw bedrijf kan verbeteren.

Duurzaamheidsrapportage CSRD concreet gemaakt

De CSRD is veelomvattend en raakt de volledige bedrijfsvoering, dus waarom zou u de kans niet aangrijpen om uw bedrijf van binnenuit op duurzaamheid te toetsen en nieuwe bedrijfsmodellen te ontwikkelen? Lees er meer over in dit rapport.

Disclaimer

Deze oplossing is nog in ontwikkeling. Dit betekent dat de propositie in de toekomst waarschijnlijk zal veranderen of misschien geen echt product zal worden.

We gebruiken de persoonsgegevens die u invult om uw aanvraag te verwerken. Indien de ontwikkeling van deze oplossing wordt stopgezet, dan worden automatisch uw gegevens vernietigd. Meer weten over hoe we omgaan met persoonsgegevens? U leest het in onze privacyverklaring.