Krijg inzicht in uw liquiditeit en solvabiliteit

Snel uw liquiditeit berekenen met onze Excelsheet met formules

We gebruiken de persoonsgegevens die u invult om uw aanvraag te verwerken. Meer weten over hoe we omgaan met persoonsgegevens? U leest het in onze privacyverklaring

Onze complete Excelsheet met voorbeeldberekeningen en liquiditeit-formule(s) geeft u snel inzicht in liquiditeit en solvabiliteit. Met de formules gaat uw liquiditeit berekenen snel, en hoeft u zelf geen complexe berekeningen uit te voeren. De template is dé basis voor betere beslissingen en stelt u in staat snel uw liquiditeit te verbeteren.

Waarom de Liquiditeitstemplate?

Direct te downloaden

Ga direct aan de slag en ontdek of u bijvoorbeeld hoge liquiditeit of lage liquiditeit heeft. Zo krijgt u snel inzicht in uw financiële situatie.

Inclusief de juiste formules

Doordat de formules al zijn ingevuld, hoeft u zelf alleen maar de openstaande bedragen in te vullen. De Excelsheet met formules regelt de rest.

Meteen inzicht in uw liquiditeit

Uw liquiditeit berekenen is een tijdrovende klus. Doordat de formules al zijn ingevuld, bespaart u tijd en kan u direct uw liquiditeit verbeteren.

Hoe kan u uw liquiditeit berekenen?

1

Download de template

De template is te downloaden als een Excel-bestand, inclusief instructies, voorbeeldberekeningen en liquiditeit-formule(s).

2

Vul uw (financiële) gegevens in

U hoeft alleen de groen gekleurde vakken in te vullen. De overige vakken worden doorgerekend en zijn niet te wijzigen. Zo berekent de Excelsheet uw liquiditeit in no-time.

3

Wees zo volledig mogelijk

Om uw liquiditeit te berekenen, is het belangrijk alle gegevens in te vullen. Houd hierbij (ook) rekening met inkomende en uitgaande betalingen.

4

Ga aan de slag met de uitkomsten

Nadat u alle gegevens heeft ingevuld, regelt de Excelsheet de berekening van uw liquiditeit. Hierna kunt u direct zelf uw liquiditeit verbeteren en heeft u inzicht in zowel uw liquiditeit als solvabiliteit.

Snel uw liquiditeit berekenen

Snel uw liquiditeit berekenen

  • Download de gratis template
  • Vul meteen de juiste bedragen in
  • Ontdek hoe u er financieel voor staat

Disclaimer

ABN AMRO aanvaardt geen aansprakelijkheid jegens u of andere personen voor enige verlies of schade (direct en indirect) die voortvloeit uit het gebruik van de Liquiditeitstemplate of enige informatie die voortkomt uit het gebruik daarvan.