Uw liquiditeit berekenen met ons liquiditeitstemplate | ABN AMRO Doorpakken

Krijg inzicht in uw liquiditeit en solvabiliteit

Snel uw liquiditeit berekenen met onze Excelsheet met formules

We gebruiken de persoonsgegevens die u invult om uw aanvraag te verwerken. Meer weten over hoe we omgaan met persoonsgegevens? U leest het in onze privacyverklaring

Onze complete Excelsheet met voorbeeldberekeningen en liquiditeit-formule(s) geeft u snel inzicht in liquiditeit en solvabiliteit. Met de formules gaat uw liquiditeit berekenen snel, en hoeft u zelf geen complexe berekeningen uit te voeren. De template is dé basis voor betere beslissingen en stelt u in staat snel uw liquiditeit te verbeteren.

Waarom de Liquiditeitstemplate?

usp-image

Direct te downloaden

Ga direct aan de slag en ontdek of u bijvoorbeeld hoge liquiditeit of lage liquiditeit heeft. Zo krijgt u snel inzicht in uw financiële situatie.

usp-image

Inclusief de juiste formules

Doordat de formules al zijn ingevuld, hoeft u zelf alleen maar de openstaande bedragen in te vullen. De Excelsheet met formules regelt de rest.

usp-image

Meteen inzicht in uw liquiditeit

Uw liquiditeit berekenen is een tijdrovende klus. Doordat de formules al zijn ingevuld, bespaart u tijd en kan u direct uw liquiditeit verbeteren.

Hoe kan u uw liquiditeit berekenen?

1

Download de template

De template is te downloaden als een Excel-bestand, inclusief instructies, voorbeeldberekeningen en liquiditeit-formule(s).

2

Vul uw (financiële) gegevens in

U hoeft alleen de groen gekleurde vakken in te vullen. De overige vakken worden doorgerekend en zijn niet te wijzigen. Zo berekent de Excelsheet uw liquiditeit in no-time.

3

Wees zo volledig mogelijk

Om uw liquiditeit te berekenen, is het belangrijk alle gegevens in te vullen. Houd hierbij (ook) rekening met inkomende en uitgaande betalingen.

4

Ga aan de slag met de uitkomsten

Nadat u alle gegevens heeft ingevuld, regelt de Excelsheet de berekening van uw liquiditeit. Hierna kunt u direct zelf uw liquiditeit verbeteren en heeft u inzicht in zowel uw liquiditeit als solvabiliteit.

Disclaimer

ABN AMRO aanvaardt geen aansprakelijkheid jegens u of andere personen voor enige verlies of schade (direct en indirect) die voortvloeit uit het gebruik van de Liquiditeitstemplate of enige informatie die voortkomt uit het gebruik daarvan.