Cyber Veilig & Zeker | ABN AMRO Doorpakken | ABN AMRO Doorpakken

Het cybersecurity-pakket dat uw bedrijf digitaal beschermt

Cyber Veilig & Zeker van MMOX

Brede cyberbescherming die aansluit op uw huidige IT

1 op de 3 ondernemers krijgt te maken met cybercrime. Daarom helpen wij ondernemers met een vier-in-één-oplossing die voorkomt, versterkt, verhelpt en vergoedt. Uiteraard volledig afgestemd op uw bedrijf. En als er toch iets gebeurt, dan zorgen wij voor een oplossing én vergoeding. Ontdek hoe onze cybersecurity-partner MMOX uw digitale veiligheid versterkt.

Cyber Veilig & Zeker van MMOX

Ga in gesprek met een adviseur en ontdek of Cyber Veilig & Zeker iets voor uw bedrijf is.
Plan een vrijblijvend gesprek
  • Uitgebreide vier-in-één-oplossing
  • Volledig afgestemd op uw onderneming
  • Vertrouw op cybersecurity-partner MMOX
usp-image

Preventieve cyberbescherming

De software vormt een schild dat cyberaanvallen voorkomt en dreigingen herkent. Zo zorgen we voor een actuele bescherming tegen cybercrime.

usp-image

24/7 hulp bij cyberproblemen

In het geval van een cyberincident gaat ons team van experts direct over tot actie. We traceren het probleem en zorgen voor een passende oplossing.

usp-image

Verzekerd tegen schade

Schade door cybercriminaliteit is met Cyber Veilig & Zeker gedekt. Denk aan herstelwerkzaamheden, aansprakelijkheidskosten en margeverlies.

Hoe werkt Cyber Veilig & Zeker?

Cyberaanvallen voorkomen
Uw cybersecurity versterken
Mogelijke problemen verhelpen
Schade door cyberaanvallen of datalekken vergoeden

Bekijk de video over Cyber Veilig & Zeker

Ontdek in een video van ruim twee minuten hoe Cyber Veilig & Zeker uw onderneming op vier gebieden beschermt tegen cybercriminaliteit.

  • Cyberaanvallen voorkomen
  • Cybersecurity versterken
  • Mogelijke incidenten verhelpen
  • Schade door cyberaanvallen vergoeden

Meer weten over Cyber Veilig & Zeker?

Cyber Veilig & Zeker is een vier-in-één-oplossing die voorkomt, versterkt, verhelpt en vergoedt. Download de brochure en ontdek hoe onze cybersecurity-partner MMOX uw digitale veiligheid versterkt.

We gebruiken de persoonsgegevens die u invult om uw aanvraag te verwerken. Meer weten over hoe we omgaan met persoonsgegevens? U leest het in onze privacyverklaring

Bekijk alle cyberdownloads

Meer over cyberveiligheid

Zorg ook voor betere digitale bescherming

Zorg ook voor betere digitale bescherming

Onze cyberadviseurs helpen u graag verder tijdens een vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprek kan u vragen stellen en vertellen onze adviseurs hoe Cyber Veilig & Zeker uw cyberrisico’s verlaagt.

Ervaringen van ondernemers

"In ons architectenbureau gaat alles digitaal. We staan continu in verbinding met onze partners. De internetverbinding is onze ‘life line’ die we niet kunnen missen. Tekeningen, bestekken, adviezen, de verbinding moet probleemloos functioneren.

Door Cyber Veilig & Zeker hoef ik niet meer na te denken over dit vraagstuk!"

Victor Kooijman - Normaalkracht ArchitectenVictor Kooijman Normaalkracht Architecten

"De samenwerking bevalt erg goed. Daarnaast is MMOX erg alert. Het is erg fijn dat zij de hele boel monitoren. Als zij iets ‘verdachts’ opmerken, worden wij gelijk op de hoogte gebracht en komen zij met een oplossing.

Daarnaast zijn wij erg tevreden over de reactietijd. Dat is bij sommige dienstverleners wel anders."

Duncan - Leica Store LisseDuncan Leica Store Lisse

Hoe tevreden ben je met de uitleg op deze pagina?

Een samenwerking met MMOX

Cyber Veilig & Zeker is een samenwerking tussen ABN AMRO en cybersecurity-provider MMOX. Het doel van de samenwerking is het verlagen van cyber-risico’s bij MKB-ondernemingen. ABN AMRO werkt op verschillende gebieden samen met bedrijven die relevante diensten of producten aanbieden voor klanten van ABN AMRO. De dienstverlening van MMOX sluit aan bij de behoeftes van onze klanten, wat ons deed besluiten onze klanten te koppelen aan de cybersecurity-diensten van externe partner MMOX.