Cyber Veilig & Zeker

Volledige cybersecurity voor het MKB

Cyber Veilig & Zeker helpt zakelijk Nederland met complete cyberbescherming. Minder cyber-risico’s, geen eigen kennis nodig en volledig aanvullend op uw huidige IT. Kortom, minimale kosten en maximale bescherming.

Speciaal voor het MKB

Slimme technologie die eerder alleen bestond voor corporates en overheden, is met Cyber Veilig & Zeker ook beschikbaar voor het MKB.

Proactieve cybersecurity

Samen met cyberspecialist MMOX zorgen wij voor een sterke beveiliging die up-to-date blijft. Zo bent u zeker van een veilige online-werkomgeving.

Aanvullend op uw huidige IT

Onze cyberoplossingen sluiten naadloos aan op uw huidige IT. Zo werken we samen met uw IT-personeel aan een hoger beveiligingsniveau.

Hoe werkt Cyber Veilig & Zeker?

Voorkomen

 • Blokkeert automatisch nieuwe cyberaanvallen

 • Genereert een persoonlijk dreigingsprofiel

 • Volg alles in een realtime dashboard

Versterken

 • Krijg inzicht in dreigingen rondom uw onderneming

 • Advies en inzicht van onze ervaren cyberexperts

 • Gerichte aanpassingen om uw cyber-risico te verlagen

Verhelpen

 • Eén vast aanspreekpunt voor vragen en meldingen

 • 24/7 bereikbaar voor al uw vragen en meldingen

 • Altijd een expert paraat om schade te herstellen

Vergoeden

 • Dekking voor herstelwerk en vervangende apparatuur

 • Dekking voor aansprakelijkheid

 • Dekking voor stilstand of margeverlies

Alvast starten? Stel een Cyber Response Plan op

Een Cyber Response Plan helpt u en uw medewerkers in het geval van cybercriminaliteit incidenten op te sporen, te reageren en schade te herstellen. Om u goed op weg te helpen, schreven wij een gratis gids met tips om een gedegen Cyber Response Plan op te stellen.

Download de gratis tips
Meer weten over Cyber Veilig & Zeker?

Onze cyberadviseurs helpen u graag verder. Laat uw contactgegevens achter en plan een vrijblijvende afspraak in.

Plan een gesprek
Ervaringen van ondernemers
"De samenwerking bevalt erg goed. Wij kennen MMOX en zij kennen ons. En dat is wat ons betreft een goede basis voor een samenwerking. Daarnaast is MMOX erg alert. Het is erg fijn dat zij de hele boel monitoren. Als zij iets ‘verdachts’ opmerken, worden wij gelijk op de hoogte gebracht en komen zij met een oplossing. Daarnaast zijn wij erg tevreden over de reactietijd. Als wij een vraag hebben, wordt deze vaak binnen een paar uur beantwoord. Dat is bij sommige dienstverleners wel anders."
Duncan – Leica Stroe Lisse
Duncan –Leica Stroe Lisse
"In ons architectenbureau gaat alles digitaal. We staan continu in verbinding met onze partners in de bouwkolom. Adviseurs, aannemers, projectontwikkelaars; allemaal willen ze onze input of wij ontvangen data van hen. De internetverbinding is onze ‘life line’ die we niet kunnen missen. Grote documenten gaan over en weer. Tekeningen, bestekken, adviezen; de internetverbinding moet probleemloos functioneren. Door Cyber Veilig & Zeker hoef ik niet meer na te denken over dit vraagstuk!"
Victor Kooijman – Normaalkracht Architecten
Victor Kooijman –Normaalkracht Architecten
Meer over Cyberveiligheid.
Er zijn helaas geen artikelen beschikbaar over dit onderwerp.
Een samenwerking met MMOX

Cyber Veilig & Zeker is een samenwerking tussen ABN AMRO en cybersecurity-provider MMOX. Het doel van de samenwerking is het verlagen van cyber-risico’s bij MKB-ondernemingen. ABN AMRO werkt op verschillende gebieden samen met bedrijven die relevante diensten of producten aanbieden voor klanten van ABN AMRO. De dienstverlening van MMOX sluit aan bij de behoeftes van onze klanten, wat ons deed besluiten onze klanten te koppelen aan de cybersecurity-diensten van externe partner MMOX.