Het cybersecurity-pakket dat uw bedrijf digitaal beschermt

Cyber Veilig & Zeker

Brede cyberbescherming die aansluit op uw huidige IT

1 op de 5 ondernemers krijgt te maken met cybercrime. Daarom helpen wij ondernemers met een vier-in-één-oplossing die voorkomt, versterkt, verhelpt en vergoedt. Uiteraard volledig afgestemd op uw bedrijf. En als er toch iets gebeurt, dan zorgen wij voor een oplossing én vergoeding. Ontdek hoe onze cybersecurity-partner MMOX uw digitale veiligheid versterkt.

logo

Cyber Veilig & Zeker

Ga in gesprek met een adviseur en ontdek of Cyber Veilig & Zeker iets voor uw bedrijf is.
Plan een vrijblijvend gesprek
Waarom biedt ABN AMRO dit aan?
 • Uitgebreide vier-in-één-oplossing

 • Volledig afgestemd op uw onderneming

 • Kosten afhankelijk van omzet en te verzekeren bedrag

pr-privacy-verified.svg
Preventieve cyberbescherming

De software vormt een schild dat cyberaanvallen voorkomt en dreigingen herkent. Zo zorgen we voor een actuele bescherming tegen cybercrime.

pr-locks-lock-open.svg
24/7 hulp bij cyberproblemen

In het geval van een cyberincident gaat ons team van experts direct over tot actie. We traceren het probleem en zorgen voor een passende oplossing.

pr-general-agree (3).svg
Verzekerd tegen schade

Schade door cybercriminaliteit is met Cyber Veilig & Zeker gedekt. Denk aan herstelwerkzaamheden, aansprakelijkheidskosten en margeverlies.

Hoe werkt Cyber Veilig & Zeker?

Cyberaanvallen voorkomen

De technologie vormt een schild dat cyberaanvallen voorkomt en dreigingen herkent. Dit zorgt voor een actuele bescherming tegen cyberaanvallen. Ons supportteam bewaakt uw bedrijf 24/7 en komt meteen in actie wanneer zij iets opmerkt.

 • Monitoring & alerting

 • Persoonlijke helpdesk

 • Cyberrisico-analyse

 • Threat intelligence-technologie

Uw cybersecurity versterken

De technologie herkent cyberaanvallen en geeft uw IT inzicht in dreigingen, waardoor maatregelen gericht op mens, proces en technologie beter zijn te treffen. Dit realiseert sterke bescherming tegen toekomstige cyberaanvallen.

 • Realtime dashboard

 • Risicoprofiel

 • Jaarrapportage

 • Kwartaalrapportage

Mogelijke problemen verhelpen

Wanneer er iets gebeurt, is dit 24/7 te melden. Onze experts staan direct klaar om de schade te beperken en uw bedrijf zo snel mogelijk weer up and running te krijgen.

 • Crisismanagement

 • Hulp bij uitvoering

 • Incident-responsplan

 • Incident-responsteam

Schade door datalekken of cyberaanvallen vergoeden

Als u schade lijdt, dan bent u verzekerd voor zowel herstelwerkzaamheden als aansprakelijkheidskosten en margeverlies.

 • Cybersecurity-verzekering

 • Breed scala aan dekking

 • Hulp bij juridische afhandeling

 • Beperken van reputatieschade

Bekijk de video over Cyber Veilig & Zeker

Ontdek in een video van ruim twee minuten hoe Cyber Veilig & Zeker uw onderneming op vier gebieden beschermt tegen cybercriminaliteit.

 • Cyberaanvallen voorkomen

 • Cybersecurity versterken

 • Mogelijke incidenten verhelpen

 • Schade door cyberaanvallen vergoeden

Tref zelf preventieve maatregelen tegen cybercrime

Een Cyber Response Plan helpt u en uw medewerkers in het geval van cybercriminaliteit incidenten op te sporen, te reageren en schade te herstellen.

Om u goed op weg te helpen, schreven wij een gratis gids met tips om een gedegen Cyber Response Plan op te stellen.

Ervaringen van ondernemers

"In ons architectenbureau gaat alles digitaal. We staan continu in verbinding met onze partners. De internetverbinding is onze ‘life line’ die we niet kunnen missen. Tekeningen, bestekken, adviezen, de verbinding moet probleemloos functioneren.

Door Cyber Veilig & Zeker hoef ik niet meer na te denken over dit vraagstuk!"

Victor Kooijman
Normaalkracht Architecten

"De samenwerking bevalt erg goed. Daarnaast is MMOX erg alert. Het is erg fijn dat zij de hele boel monitoren. Als zij iets ‘verdachts’ opmerken, worden wij gelijk op de hoogte gebracht en komen zij met een oplossing.

Daarnaast zijn wij erg tevreden over de reactietijd. Dat is bij sommige dienstverleners wel anders."

Duncan
Leica Store Lisse
Een samenwerking met MMOX

Cyber Veilig & Zeker is een samenwerking tussen ABN AMRO en cybersecurity-provider MMOX. Het doel van de samenwerking is het verlagen van cyber-risico’s bij MKB-ondernemingen. ABN AMRO werkt op verschillende gebieden samen met bedrijven die relevante diensten of producten aanbieden voor klanten van ABN AMRO. De dienstverlening van MMOX sluit aan bij de behoeftes van onze klanten, wat ons deed besluiten onze klanten te koppelen aan de cybersecurity-diensten van externe partner MMOX.

Veelgestelde vragen

Wat is Cyber Veilig & Zeker?

Cyber Veilig & Zeker is een vier-in-een-cyberservice die het gehele cyberprobleem aanpakt. De service richt zich op het voorkomen van cyberincidenten, het continu versterken van de digitale weerbaarheid van uw onderneming en het verhelpen van problemen. Mocht er toch wat gebeuren, dan geeft Cyber Veilig & Zeker de garantie dat schade snel wordt vergoed.

Wat kost Cyber Veilig & Zeker?
De kosten van cybersecurity via Cyber Veilig & Zeker zijn afhankelijk van de omzet van uw onderneming en het te verzekeren bedrag. Naast de complete dienst, is het ook mogelijk om alleen het preventiedeel af te nemen (zonder de verzekering). In dit geval is alleen de omzet bepalend voor de kosten. Voor meer informatie hierover, neem contact op met een van onze Cyberadviseurs.
Wat gebeurt er nadat ik een afspraak heb ingepland?
Nadat u een afspraak heeft ingepland via het contactformulier, neemt een van onze cyberadviseurs zo snel mogelijk contact met u op. Hij of zij maakt fysiek of via Teams een afspraak, om vervolgens tijdens een vrijblijvend adviesgesprek de cyberveiligheid van uw onderneming te bespreken en te vertellen hoe Cyber Veilig & Zeker uw cyberrisico's kan verlagen.

Cyber Veilig & Zeker is een vier-in-een-cyberservice die het gehele cyberprobleem aanpakt. De service richt zich op het voorkomen van cyberincidenten, het continu versterken van de digitale weerbaarheid van uw onderneming en het verhelpen van problemen. Mocht er toch wat gebeuren, dan geeft Cyber Veilig & Zeker de garantie dat schade snel wordt vergoed.