Breng uw duurzaamheidsuitdaging in kaart

Challenge Shaping Workshop van Impact Nation

Ontwerp met onze experts uw blauwdruk voor verduurzaming

Vrijwel ieder bedrijf wil starten met duurzaamheid of duurzame vervolgstappen zetten. Om dat te kunnen doen, is het belangrijk om te weten waar uw bedrijf staat en wat uw grootste uitdaging is. Tijdens de Challenge Shaping Workshop van Impact Nation, brengt u samen met onze experts en uw collega’s uw grootste duurzaamheidsuitdaging in kaart en koppelt u hier concrete doelstellingen en vervolgstappen aan. Zo ontwerpt u in één workshop uw blauwdruk voor verduurzaming.

Challenge Shaping Workshop

Benieuwd of de Challenge Shaping Workshop iets is voor uw bedrijf?
Plan een vrijblijvend gesprek
Bekijk Impact Nation
  • Formuleer uw duurzaamheidsuitdaging
  • Breng alle concrete stappen in kaart
  • Begeleiding van duurzaamheidsexperts

Over de Challenge Shaping Workshop

Wat houdt de Challenge Shaping Workshop in?

De Challenge Shaping Workshop is normaal gesproken het startpunt voor 100-dagentraject van Impact Nation en wordt nu ook los aangeboden. Samen met duurzaamheidsprofessionals brengt u uw duurzaamheidsuitdaging in kaart.

  • Breng met uw collega’s en onze experts uw grootste uitdaging in kaart
  • Koppel een duurzaamheidsdoelstelling aan uw uitdaging en bepaal succes
  • Raak geïnspireerd en maak gebruik van ons uitgebreide netwerk

Wat levert de Challenge Shaping Workshop op?

Als alle stappen tijdens de workshop zijn doorlopen, levert dat het volgende op:

  • Een duidelijke langetermijndoelstelling op duurzaamheid
  • Een concrete duurzaamheidsuitdaging gebaseerd op trends/ontwikkelingen
  • Duurzaamheidscriteria en concrete stappen voor succes
  • Inspiratie en een netwerk van bedrijven uit verschillende sectoren

Hoe werkt de deelname?

1

Plan een vrijblijvend gesprek

Als u een gesprek plant, neemt een van onze collega’s contact met u op om uw vragen te beantwoorden en indien gewenst de workshop in te plannen.

2

Introductiegesprek

Tijdens het gesprek met onze collega, heeft u de gelegenheid uw vragen te stellen en ontdekt alles over de Challenge Shaping Workshop.

3

Akkoord op de workshop

Als meedoet aan de workshop, rekenen wij hiervoor € 3.000. Als u hierna deelneemt aan het Impact Nation-traject, dan worden deze kosten in mindering gebracht.

Meer weten over Impact Nation?

Bekijk hoe het programma eruitziet, zie wat de kosten zijn en ontdek op welke manier wij duurzaam ondernemen binnen 100 dagen onderdeel maken van uw bedrijfsvoering. Misschien is het iets voor u!

We gebruiken de persoonsgegevens die u invult om uw aanvraag te verwerken. Meer weten over hoe we omgaan met persoonsgegevens? U leest het in onze privacyverklaring

Bekijk Impact Nation
Aan de slag met uw duurzaamheidsuitdaging?

Aan de slag met uw duurzaamheidsuitdaging?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan, ontdek hoe de Challenge Shaping Workshop uw bedrijf kan helpen en kom langs met uw collega’s.

Een samenwerking met TNW en Impact Hub

De Challenge Shaping Workshop van Impact Nation is een samenwerking tussen ABN AMRO, TNW en Impact Hub. Het doel van de samenwerking is bedrijven helpen met het aangaan van hun grootste duurzaamheidsuitdaging(en). ABN AMRO werkt op verschillende gebieden samen met bedrijven die relevante diensten of producten aanbieden voor hun klanten. De kennis, dienstverlening en het netwerk van TNW en Impact Hub sluit aan op de behoeften van onze klanten, wat ons deed besluiten een samen te werken en klanten te helpen op het gebied van verduurzaming.