Betere cybersecurity begint bij getrainde medewerkers

Cyber learning
Maak van uw medewerkers een human firewall
Ruim 90 procent van alle datalekken en cyberaanvallen ontstaat door social engineering. Cybercriminelen misbruiken uw medewerkers om binnen te komen in uw systemen. Het doorlopende trainingsprogramma van Cyber learning is een multi-device e-learningtool die het bewustzijn verhoogt en zorgt dat uw medewerkers weten wat er speelt op het gebied van cyber. De beste beveiliging start namelijk bij bewustzijn van uw personeel.
logo

Cyber learning

De beste beveiliging start bij uw medewerkers
Vraag nu een demo aan
 • Train medewerkers met een e-learningtool

 • Leer personeel wat er speelt rondom cyber

 • Continuous learning verhoogt bewustzijn

Houd kennis continu bij

Cyber learning keert doorlopend terug bij uw medewerkers. Door oefeningen te herhalen, blijft kennis beter hangen en ontstaat écht bewustzijn.

Train actuele werksituaties

Wij updaten de content van continu volgens actuele situaties en de laatste trends. Hierdoor toetst u altijd de juiste kennis bij uw medewerkers.

Prijs op maat

Omdat wij graag maatwerk leveren, hangt de prijs van Cyber learning af van het aantal medewerkers waarmee u wilt starten.

Hoe werkt Cyber learning?

Verhoog het bewustzijn van medewerkers

Cyber learning is een continuous learning die bestaat uit korte oefeningen die medewerkers doorlopend moeten afronden. Deze e-learning leert hen risico’s herkennen, handelen bij cyberdreigingen en cybercrime voorkomen.
 • Herhaling zorgt voor een toename in kennis en bewustzijn

 • Maandelijks wordt nieuwe en actuele content toegevoegd

 • Cyber learning is volledig afgestemd op uw medewerkers

 • De oefeningen zijn ingedeeld in meerdere thema’s en onderwerpen

Versterk de cybersecurity van uw bedrijf

Wanneer het cyberbewustzijn van uw medewerkers stijgt, loopt uw bedrijf minder kans om getroffen te worden door een datalek of cyberaanval. Cyber learning maakt van uw medewerkers een human firewall.

 • Cyber learning is beschikbaar als alles-in-één-pakket

 • Cyber learning is multi-device en heeft een intuïtieve app
 • De onboarding verloopt simpel en u kan opschalen wanneer u wilt

 • Krijg inzicht in het kennis- en bewustzijnniveau van uw medewerkers

Ontdek hoe u van uw medewerkers een human firewall maakt

Bekijk onze video en ontdek in korte tijd hoe Cyber learning werkt en hoe het uw medewerkers bewuster maakt van cybercriminaliteit.

 • Bekijk alle unieke functionaliteiten van Cyber learning

 • Ontdek hoe Cyber learning de kans op cybercrime verkleint

 • Zie hoe continuous learning het bewustzijn bij medewerkers verhoogt

Ontdek meer over Cyber learning

Download onze gratis flyer en lees meer over de toegevoegde waarde van Cyber learning.

 • Ontdek veelvoorkomende oorzaken van cybercrime

 • Lees meer over de functionaliteiten van Cyber learning

 • Zie hoe Cyber learning de kans op cybercrime verkleint

Functionaliteiten Cyber learning
Continuous learning

De betekenis van continuous learning is het continu leren van nieuwe dingen. Cyber learning biedt stukjes content op een afwisselende manier aan. Kennis wordt zo sneller opgenomen én onthouden.

Spaced learning inzetten

De betekenis van spaced learning is het creëren van herinneringen in uw brein door kennis over tijd te herhalen. Na iedere geslaagde herinnering zit er een langere tijd tussen de volgende herhaling. Zo blijft kennis goed hangen.

De vergeetcurve aanpakken

Op basis van de theorie rondom de vergeetcurve, bepalen onze slimme algoritmes wanneer de oefeningen automatisch worden herhaald. Zo creëren we een optimale opname van kennis. En het behoud ervan.

Personalisatie voor medewerkers

Iedereen leert op een andere manier. Cyber learning maakt alle oefeningen relevant voor individuen, gekoppeld aan hun rol, niveau, afdeling en cultuur. Gebruikersgroepen bepalen verder welke inhoud relevant is.

Ervaringen

"Toen ik bij ABN AMRO ging werken, vond ik de Cyber learning-tool en -methode erg interessant. En een stuk effectiever dan de tools die ik bij andere banken zag. Daar zag ik veel eenmalige, verplichte e-learnings en niet de continue leervorm die Cyber learning heeft. Ik geloof daarom dat ABN AMRO andere bedrijven kan helpen, door met hun expertise, content en tool in te spelen op de behoefte om medewerkers bewuster te maken van cyberrisico's. En daarmee cybercriminaliteit te bestrijden."

Christian Bornfeld, Ex-Chief Innovation & Technology Officer and ex-Vice-Chairman at ABN AMRO Bank

Veelgestelde vragen

Voor wie is Cyber learning interessant?

Cyber learning is interessant voor bedrijven die zich willen wapenen tegen cybercriminaliteit en de risico’s die daarmee gepaard gaan. Cyber learning is een manier om risico’s te verminderen en preventief actie te ondernemen door medewerkers bewuster te maken van hun digitale gedrag. Ook leren ze hoe te handelen in situaties die cybercriminelen gebruiken om bij een organisatie binnen te komen. 

Medewerkers bewuster maken van cyberrisico’s via Cyber learning is interessant voor organisaties die nu al maatregelen tegen cybercriminaliteit treffen, zoals jaarlijkse workshops, trainingen en e-learnings, maar de volgende stap willen zetten door hun medewerkers bewuster te maken van de risico’s, de dreigingen en de actualiteiten rondom cybercriminaliteit. Ook is Cyber learning interessant voor bedrijven die nog weinig maatregelen hebben getroffen op het menselijke aspect van cyber.

Wat gebeurt er als ik een demo aanvraag?

Wanneer u een demo aanvraagt, nemen wij contact op en plannen we een (digitale) afspraak in voor 30 minuten. Tijdens de afspraak luisteren we graag naar uw wensen en hoe wij daarin kunnen voorzien. We nemen u mee door onze omgeving en hoe Cyber learning zou kunnen werken voor uw bedrijf. Uiteraard is er er ruimte voor verdiepende vragen. Na het gesprek, kijken we of er een vervolg voor beide partijen in zit.

Waarom biedt ABN AMRO Cyber learning aan?

Sinds vier jaar gebruiken wij binnen ABN AMRO een zelfontwikkeld continu leerprogramma. Dit awareness-programma heeft een positief effect op het cyberbewustzijn van onze medewerkers. We zien dat dit binnen deze markt vernieuwend is en willen onze expertise inzetten richting klanten en andere organisaties, om samen sterker te staan tegenover cybercriminaliteit. We hebben daarom besloten om Cyber learning niet alleen voor onszelf te houden, maar ook beschikbaar te stellen voor uw organisatie.

Kan ik Cyber learning uitproberen?

Ja, dat kan. Er zijn twee mogelijkheden: (i) we kunnen u in een sessie toegang geven tot onze demo-omgeving, zodat u gratis kunt ervaren hoe alles werkt. Of (ii) we zetten een kleinschalige pilot voor een paar maanden op voor enkele van uw medewerkers. Zo kunt u de kracht van Cyber learning ervaren, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken om het breder uit te rollen. Wij nemen de begeleiding op ons. Aan deze pilot zitten wel enkele kosten verbonden, gemiddeld tussen de € 1.500 en € 4.000, afhankelijk van de grootte van uw organisatie.

Wat zijn de kosten van Cyber learning?

De gemiddelde prijs van Cyber learning hangt af van de hoeveelheid gebruikers. Hierin zijn namelijk verschillende staffels mogelijk. U ontvangt standaard onze software, onderhoud, maandelijkse actuele content, managementinformatie en ondersteuning. Denk bij ondersteuning aan onze best practices, implementatie-advies en technische ondersteuning.

Wij zien dat iedere organisatie andere wensen heeft omtrent Cyber learning. Omdat wij graag maatwerk leveren, is het hierdoor niet mogelijk een vaste prijs te communiceren. Wilt u ons graag spreken over de prijs, mogelijkheden en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via cyberlearning@nl.abnamro.com.

Hoe ontwikkelt Cyber learning relevante content?

De ontwikkelingen binnen cyber gaan ontzettend snel. Dat maakt het belangrijk om uw medewerkers op terugkerende basis, met relevante en actuele content, te benaderen. Wij hebben een eigen redactie die op basis van dreigingen, trends en veelvoorkomende fouten nieuwe content maakt. Ook hebben wij een netwerk van experts dat ons graag helpt om voor iedere sector op maat gemaakte content te ontwikkelen. Zo is uw organisatie altijd up-to-date en voorzien van relevante kennis.

Hoe neemt Cyber learning mijn organisatie mee met continu leren?

Als Cyber learning begeleiden we uw organisatie tijdens de implementatie. Om uw medewerkers te activeren, delen wij onze best practices en voorzien we de organisatie met de juiste communicatiemiddelen. Om medewerkers te motiveren de tool te gebruiken, ontwikkelden wij een schil van communicatie die automatisch wordt verstuurd. Zo kunnen medewerkers die een tijd geen gebruikmaken van Cyber learning, getriggerd worden om weer te gaan leren.

Zijn er meer video's over Cyber learning?
Naast de video op deze pagina, bestaat er nog een video die meer uitlegt over de werking en toegevoegde waarde van Cyber learning. Bekijk de video en ontdek alles over onze continuous learning-tool

Cyber learning is interessant voor bedrijven die zich willen wapenen tegen cybercriminaliteit en de risico’s die daarmee gepaard gaan. Cyber learning is een manier om risico’s te verminderen en preventief actie te ondernemen door medewerkers bewuster te maken van hun digitale gedrag. Ook leren ze hoe te handelen in situaties die cybercriminelen gebruiken om bij een organisatie binnen te komen. 

Medewerkers bewuster maken van cyberrisico’s via Cyber learning is interessant voor organisaties die nu al maatregelen tegen cybercriminaliteit treffen, zoals jaarlijkse workshops, trainingen en e-learnings, maar de volgende stap willen zetten door hun medewerkers bewuster te maken van de risico’s, de dreigingen en de actualiteiten rondom cybercriminaliteit. Ook is Cyber learning interessant voor bedrijven die nog weinig maatregelen hebben getroffen op het menselijke aspect van cyber.