Cyberveiligheid

Snel inzicht in uw cybersecurity

Met de gratis Cyberrisicoscan ontdekt u binnen 5 minuten of uw cybersecurity op orde is en welke risico’s u mogelijk loopt.

Binnen 5 minuten uw risico’s in beeld

Als ondernemer is het belangrijk om uw cybersecurity op orde te hebben. Onze Cyberrisicoscan geeft in 5 minuten inzicht in acties die u kunt ondernemen om uw basisbeveiliging op orde te krijgen.

Digitale weerbaarheid vergroten

Krijg inzicht in de cyberweerbaarheid van uw bedrijf en ontvang tips over hoe u uw onderneming (nog) beter kunt beschermen. Zo verkleint u de kans op cybercriminaliteit.

Contact met cybersecurity-adviseurs

Onze cybersecurity-adviseurs beantwoorden graag uw vragen over de digitale beveiliging van uw onderneming. Vraag een vrijblijvend gesprek aan.

De belangrijkste cyberdreigingen

Wat zijn de tien belangrijkste cyberdreigingen? En wat kunt u ertegen doen? In onze gids vertellen we u er alles over. Download de gids en bescherm uw bedrijf tegen cybercriminaliteit.

Download de gids
9 cybersecurity-essentials voor het MKB

De urgentie rondom het managen van cyberrisico's is hoog. Gelukkig komt er steeds meer informatie omtrent maatregelen die u als ondernemer kunt treffen om risico's te beheersen. Onze cyberexperts stelden negen essentiële punten op waarmee uw IT-professional op kan letten tijdens het beveiligen tegen cybercriminaliteit.

Download de essentials
Krijg inzicht in uw cyberrisico’s
  • Binnen vijf minuten uw risico’s in beeld

  • Digitale weerbaarheid vergroten

  • Up-to-date met het laatste nieuws

Doe de Cyberrisicoscan
Alles over Cyberveiligheid.
Er zijn helaas geen artikelen beschikbaar over dit onderwerp.
Disclaimer

Met deze Cyberrisicoscan geven we u een overzicht van maatregelen die u kunt treffen om cyberrisico’s te beperken. Dit overzicht is echter niet limitatief en hier kunnen op geen enkele wijze rechten aan ontleend worden. De Cyberrisicoscan mag ook niet worden beschouwd als een op maat gesneden advies.