Eigen bedrijf starten?

Download gratis ons voorbeeld van een ondernemingsplan

Ik ben klant van ABN AMRO
Waarvoor gaat u het plan gebruiken?
Hoever bent u met het starten van uw bedrijf?

We gebruiken de persoonsgegevens die u invult om uw aanvraag te verwerken. Meer weten over hoe we omgaan met persoonsgegevens? U leest het in onze privacyverklaring

Waarom een ondernemingsplan? Een ondernemingsplan geeft u inzicht. Door ons gratis voorbeeld ondernemingsplan in te vullen, geeft u concreet en helder uw visie en praktische overwegingen weer. U krijgt dan snel inzicht in:

  • Uw ondernemingsvaardigheden
  • Uw doelgroep
  • Uw marktpositie
  • De haalbaarheid van uw bedrijfsidee

Disclaimer

Dit document is met zorg samengesteld om startende ondernemers verder te helpen. U blijft zelf verantwoordelijk voor het opzetten van uw onderneming. Raadpleeg voor advies uw belastingadviseur of accountant. U kunt geen rechten ontlenen aan dit document.

Uw eigen bedrijf starten

Starten met ondernemen heeft impact, zowel zakelijk als privé. Maar wat is die impact precies? Welke stappen moet u zetten om écht – succesvol – te kunnen beginnen? En welke financiële producten en diensten heeft u nodig? ABN AMRO helpt u op weg.

Ondernemingsplan voor medici

Bent u (para)medicus en wilt u een eigen praktijk starten? Download dan onze gratis voorbeeldtemplates van ondernemingsplannen voor huisartsen, tandartsen, fysiotherapeuten en voor het starten van een gezondheidscentrum.