Webinar | Cybersecurity in de zorg | ABN AMRO Doorpakken
Webinar

Webinar | Cybersecurity in de zorg

28 september 2021 - ABN AMRO

Leestijd: ca. 2 minuten

Veel ondernemers de zorg krijgen regelmatig te maken met cybercriminaliteit. Wilt u weten met welke cyberdreigingen de zorg te maken krijgt en hoe u zich tegen cybercrime beschermt? Bekijk het cyberwebinar ‘Cybersecurity in de zorg’, dat wij op 8 april 2021 organiseerden voor ondernemers in de zorg.

De inhoud van het webinar

Het webinar, dat ongeveer één uur duurt, geeft u veel nieuwe informatie over het thema cybersecurity. Het webinar wordt geïntroduceerd door moderator Stephanie Kraai, waarna Richard Verbrugge – Information Security Risk Officer bij onze CISO-afdeling – het overneemt. Hij geeft in 40 minuten antwoord op de vraag: hoe kan ik mijn zorginstelling of onderneming het best beschermen tegen cyberdreigingen. Dit onderdeel wordt vervolgens afgesloten met praktische tips over cybersecurity.

Vervolgens licht cyberconsultant Pieter van Dam toe waarom cybersecurity zo'n belangrijk thema voor ABN AMRO is en gaat hij in op Cyber Veilig & Zeker, een cybersecurity-oplossing die wij aan onze klanten aanbieden.

U kijkt het webinar hieronder terug.

Weten of u cyberrisico's loopt?

Ontdek binnen 5 minuten of uw cybersecurity op orde is en welke risico’s u mogelijk loopt.

Doe de Cyberrisicoscan
Lees meer ondernemersverhalen en tips over Cybersecurity.
Bekijk alle artikelen
Er zijn helaas geen artikelen beschikbaar over dit onderwerp.

Uw onderneming beschermen tegen cyberdreigingen?

Cyber Veilig & Zeker biedt complete cybersecurity voor het MKB, zodat veilig online zakendoen weer de norm wordt. Lees snel meer en ontdek hoe u gemakkelijk uw cyberrisico's verlaagt.